Bircan Bali'nin sevgilisi Ömer Gezen kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Instagram hesabı ne?

Bircan Bali'nin sevgilisi Ömer Gezen kimdir? Beyaz TV ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Söylemezsen Olmaz programının yorumcularından Bircan Bali sosyal medya hesabından yeni aşkını ilan etti.Sivri dilli yorumlarıyla dikkatleri üzerine çeken güzel sunucu eski sevgilisi ile yaşadıklarıyla birçok kez gündeme gelmişti.Peki Bircan Bali'nin sevgilisi Ömer Gezen kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Instagram hesabı ne? sorularının detaylı cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz...

Bircan Bali'nin sevgilisi Ömer Gezen kimdir? Güzel sunucu Bircan Bali Beyaz TV ekranlarında Ece Erken ile sunuculuğunu yaptığı Söylemezsen Olmaz programıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.Bircan Bali sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni aşkını ilan etti.Ömer Gezen kimdir sorusunun cevabı merak konusu olmuş durumda.Sivri dilli yorumlarıyla dikkatleri üzerine çeken güzel sunucu eski sevgilisi ile yaşadıklarıyla birçok kez gündeme gelmişti.Peki Bircan Bali'nin sevgilisi Ömer Gezen kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Instagram hesabı ne? sorularının detaylı cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz...

Bircan Bali'nin sevgilisi Ömer Gezen kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Instagram hesabı ne?

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Ece Erken ile birlikte sunan ve yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Bircan Bali yeni sevgilisini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

FOTOĞRAFLARI OLAY OLMUŞTU

Bircan Bali en son eski sevgilisi Özkan Şen ile gündeme gelmiş ve fotoğrafları olay olmuştu. Yaz aylarının sonlarına doğru Özkan Şen ile aşk fotoğrafı gündeme düşen Bircan Bali hafta sonu yeni sevgilisini sosyal medya hesabından duyurdu.

Bircan Bali'nin sevgilisi Ömer Gezen kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Instagram hesabı ne? - Resim : 2

YENİ AŞKINI PAYLAŞTI

Bircan Bali uzun zamandır hayatında biri olduğunu ve bu kişinin avukat olduğunu açıklamıştı. Bali hafta sonu ise sevgilisiyle birlikte çekilmiş fotoğraf paylaştı.

SEVGİLİSİ YÜZÜK ALDI

Sevgilisi tarafından alınan yüzüğü de paylaşan Bircan'ın yeni sevgilisi Av. Ömer Gezen.

BİRCAN BALİ KİMDİR?

Bircan Bali, 4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya geldi. Muğla Üniversitesi'nden mezun olan Bircan Bali, 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek'le evlendi evlilikleri 2018 yılında sonlandı.

Bircan Bali, Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında sunuculuk görevini üstlenen isimler arasındadır. Muğla Üniversitesi’nden mezun olmuştur. 2017 yılında Söylemezsem Olmaz programında kocam beni kesin aldatmıştır açıklaması ile uzun süre gündemde kalmıştır. Bircan Bali'nin baba tarafından memleketi aslen Adana’dır.

Ece Erken

1 Mayıs 1978 tarihinde Çorlu’da doğdu.

Aslen Samsun’ludur.

Babası subay olduğundan tayinlerden dolayı Ağrı, Ankara, Kıbrıs gibi çeşitli yerlerde yaşadı.

Liseyi İstanbul Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'nde bitirdi. Babasıyla annesi ayrıldı; Ece Erken, annesiyle Beşiktaş’ta yaşıyor. Bir abisi var.

Sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs’ta Bayrak Radyo Televizyonunda başladı. Sonra sırasıyla; Ankara’da Radyo Vizyon’da ve Radyo Genç’te çalıştı.

Ardından İstanbul’a geldi ve Kral TV’de işe başladı. Kral TV’den sonra ise, Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva’da çalıştı.

Televizyonculuk kariyerine ilk Star Tv’de başladı. Daha sonra, Kanal 6, Number One TV, Genç TV’de çalıştı. 4 yıl Show TV’de program yaptı. Kanal 1'de sunuculuk yaptı. ATV'de “Mavi Şeker” adlı programın sunuculuğunu yaptı. ATV'de Enbe Orkestrası ile birlikte “Enbeyaz Geceler” adlı programın sunuculuğunu yaptı. FOX TV'de "Aç Aç Kazan" adlı programı sundu. 2011 yılında ise Kanaltürk 'te Davut Güloğlu ile “Hayata Gülerken” adlı eğlence programını sundu. Beyaz TV'de yayınlanan “Tatlım Benim” adlı programı sundu.

2000 yılında TGRT kanalında oynayan “Nilgün” dizisinde başrolde oynadı. “Lise Defteri “adlı dizide Nil rolünde oynadı.

Ece Erken, 2012 yılında Ortadoğu'nun en önemli kahve markalarından "Mahmood Coffee"nin yeni reklam yüzü oldu.

Ece Erken, 1 Eylül 2008 tarihinde Tuncer Öztarhan ile evlendi. 2009'da boşandılar. 24 Haziran 2014 tarihinde Serkan Uçar ile İzmir'de evlendi. 7 Nisan 2015'te Eymen isminde bir oğlu oldu. 22 Ekim 2015 tarihinde boşandı.

 

 

Bircan Bali'nin sevgilisi Ömer Gezen kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Instagram hesabı ne? ile ilgili etiketler Bircan Bali Beyaz TV
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.