Bircan Bali sessiz sedasız evlendi!

Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali, avukat Ömer Gezen ile sessiz sedasız evlendi. Bali, mutlu haberi Instagram hesabından duyurdu.

Şenol İpek ile yaklaşık bir sene önce boşanan sunucu Bircan Bali, bir süredir avukat Ömer Gezen ile aşk yaşıyordu. Bir süredir aşk yaşayan ikili, geçtiğimiz aylarda evlilik kararı almıştı.

Bircan Bali sessiz sedasız evlendi!

Bircan Bali, sevgilisi Ömer Gezen'den evlilik teklifi aldığı anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

Bircan Bali sessiz sedasız evlendi! - Resim : 2

Aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, evlendi. Bircan Bali, avukat sevgilisi ile dünyaevine girdiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Bircan Bali sessiz sedasız evlendi! - Resim : 3

Bali, evlilik cüzdanını takipçileriyle paylaştı. Ünlü sunucunun paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve tebrik yorumu aldı.

BOŞANMA AÇIKLAMALARI ÇOK KONUŞULMUŞTU

Bircan Bali ile eski eşi Şenol İpek'in boşanma açıklaması sosyal medyayı sallamıştı. Çift, boşanma haberini sosyal medya hesaplarından paylaştıkları bir video ile duyurmuştu. Bircan Bali, “Çok uzun zamandır bizden birlikte fotoğraf ve video istiyordunuz. Şimdi sizleri kırmadan, sizlerin bilmesini istediğimiz bir durumu açıklayacağız" diyerek boşanma kararını açıklamıştı.

 

Bircan Bali sessiz sedasız evlendi! ile ilgili etiketler Bircan Bali
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.