Bircan Bali - Mr Jade sevgili mi? Bircan Bali - Mr. Jade öpüşme izle!

Aşk haberlerini video mesajları ile yayınlayan Bircan Bali ve Mr. Jade'in öpüşme girüntüsü magazin gündemine bomba gibi düştü. Bircan Bali - Mr Jade sevgili mi? Bircan Bali - Mr. Jade öpüşme izle! Olayın detayları ve o görüntüler sansürsüz bir şekilde haberimizde...

Söylemezsem Olmaz'ın sunucusu Bircan Bali'nin, daha önce ilişki yaşadığını yalanladığı Mr. Jade ile dudak dudağa videosu ortaya çıktı. Bircan Bali - Mr Jade sevgili mi? Bircan Bali - Mr. Jade öpüşme izle! Yalanlama ve aşk görüntüleri bir arada bu haberde yer alıyor.

Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Bircan Bali ile Mr Jade'in öpüşme görüntüleri yayınlandı. İlişki iddialarını daha önce yalanlayan ikilinin öpüşme görüntüsünü paylaşan Uçankuş yeni bir aşkı deşifre etmiş oldu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SOSYAL MEDYADA VE MAGAZİN SİTELERİNDE “TEK GÜNDEM” OLDU!... “O BİLE YOK!..” DEDİ AMA!.. BİR TV SUNUCUSUNUN BAŞINA GELEBİLECEK EN KÖTÜ OLAY BİRCAN BALİ’NİN BAŞINA GELDİ! Beyaz TV’deki Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali, büyük bir iş kazası geçirdi! Bir TV sunucusunun başına gelebilecek en kötü olay!.. Herkesi eleştirirken, genellikle inkar edilen aşkları gündeme getirirken, kendisinin, reddettiği sevgilisiyle yakalanmak!.. Ve sonrasında da sosyal medyaya, magazin basınına düşmek… Beyaz TV’deki Söylemezsem Olmaz programının iki sunucusundan biri olan Bircan Bali, bugün çok talihsiz bir gün yaşıyor. Instagram hesabında külliyen inkar ettiği İsmail YK’nın kuzeni MR Jade ile öyle bir yakalandı ki… (MR Jade de sürekli inkar etti) Birlikte, hatta öpüşürken fotoğrafları şu anda her yerde… (Biz çok fazla samimi olanları kullanmıyoruz) Aslında boşanmıştı, bekardı. Sevgilisi de öyle… Ama inkar yolunu çok sert bir dille seçince, ister istemez çok çok kötü bir duruma düştü. Belki bu kadar inkar etmese olay olmayacaktı. Ve Beyaz TV’nin patronu Osman Gökçek, iki sunucusunu da(Bircan Bali ve Ece Erken) “Herkesi eleştirirken, özel hayatlarınızla gündeme gelmenizi asla istemiyorum” derken!.. O nedenle bir “iş kazası” diye nitelendirebileceğimiz olayla ilgili Bircan Bali’nin en azından “Şaka yapmıştım, beraberiz, ne var bunda, bu kadar büyütmenize gerek yok” diyerek konuyu noktalamasını, en iyi çıkış yolu olarak öneriyoruz. Bizimse yapabileceğimiz tek şey, sosyal medyada deli gibi yayılan, öpüşürken çekilmiş olan fotoğraflara burada yer vermemek… Tek anlayamadığımız bu ilişkiyi neden bu kadar görüntüleme isteği duydular ve acaba kendisi mi, sevgilisi mi sosyal medyaya dağıttı?.. Ya da birileri mi onlardan çaldı?.. İşte o belli değil… #bircanbali #mrjade

A post shared by Uçankuş TV (@ucankusmedya) on

Uçankuş sitesi haberi şöyle paylaştı:
"SOSYAL MEDYADA VE MAGAZİN SİTELERİNDE “TEK GÜNDEM” OLDU!... “O BİLE YOK!..” DEDİ AMA!.. BİR TV SUNUCUSUNUN BAŞINA GELEBİLECEK EN KÖTÜ OLAY BİRCAN BALİ’NİN BAŞINA GELDİ!

Bircan Bali - Mr Jade sevgili mi? Bircan Bali - Mr. Jade öpüşme izle!

Bircan Bali - Mr Jade sevgili mi? Bircan Bali - Mr. Jade öpüşme izle! - Resim : 2

Beyaz TV’deki Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali, büyük bir iş kazası geçirdi!


Bir TV sunucusunun başına gelebilecek en kötü olay!..
Herkesi eleştirirken, genellikle inkar edilen aşkları gündeme getirirken, kendisinin, reddettiği sevgilisiyle yakalanmak!..
Ve sonrasında da sosyal medyaya, magazin basınına düşmek…
Beyaz TV’deki Söylemezsem Olmaz programının iki sunucusundan biri olan Bircan Bali, bugün çok talihsiz bir gün yaşıyor.
Instagram hesabında külliyen inkar ettiği İsmail YK’nın kuzeni MR Jade ile öyle bir yakalandı ki… (MR Jade de sürekli inkar etti)
Birlikte, hatta öpüşürken fotoğrafları şu anda her yerde… (Biz çok fazla samimi olanları kullanmıyoruz)
Aslında boşanmıştı, bekardı. Sevgilisi de öyle…
Ama inkar yolunu çok sert bir dille seçince, ister istemez çok çok kötü bir duruma düştü.
Belki bu kadar inkar etmese olay olmayacaktı.
Ve Beyaz TV’nin patronu Osman Gökçek, iki sunucusunu da(Bircan Bali ve Ece Erken) “Herkesi eleştirirken, özel hayatlarınızla gündeme gelmenizi asla istemiyorum” derken!..
O nedenle bir “iş kazası” diye nitelendirebileceğimiz olayla ilgili Bircan Bali’nin en azından “Şaka yapmıştım, beraberiz, ne var bunda, bu kadar büyütmenize gerek yok” diyerek konuyu noktalamasını, en iyi çıkış yolu olarak öneriyoruz.
Bizimse yapabileceğimiz tek şey, sosyal medyada deli gibi yayılan, öpüşürken çekilmiş olan fotoğraflara burada yer vermemek…
Tek anlayamadığımız bu ilişkiyi neden bu kadar görüntüleme isteği duydular ve acaba kendisi mi, sevgilisi mi sosyal medyaya dağıttı?.. Ya da birileri mi onlardan çaldı?.. İşte o belli değil… "

Bircan Bali - Mr Jade sevgili mi? Bircan Bali - Mr. Jade öpüşme izle! - Resim : 3

BİRCAN BALİ
Bircan Bali, 4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya gelmiştir. Muğla Üniversitesi'nden mezun olan Bircan İpek, 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek'le evlenmiştir.

Bircan Bali, Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında sunuculuk görevini üstlenen isimler arasındadır. 5 yıl önce dünya evine giren Bircan İpek ve Şenol İpek çifti, evliliklerini bitirme kararı kaldı. Çift, sosyal medya hesaplarından paylaştığı ortak video ile boşandıklarını açıkladı.

MEDENİ BOŞANMA AÇIKLAMASI
Birlikte kamera karşısına geçen ikili, "Herkese merhaba. Çok uzun zamandır bizden birlikte fotoğraf ve video istiyordunuz. Biz de sizleri kırmadan, bilmeniz gereken bir durumu açıklayacağız. 5 yıllık evliliğimizi bugün itibariyle mahkeme kararıyla resmen noktaladık. Hayırlısı böyleymiş. Dost, arkadaş kalmayı tercih ettik. Medeni bir şekilde boşanma kararı aldık. Yollarımıza ayrı ayrı saygılı şekilde devam edeceğiz. Merak etmeyin, biz çok iyiyiz. İkimiz için iyi olacak" ifadelerini kullandı.

MR. JADE
MR Jade adıyla İnstagram görünen kişi, İsmail YK'nın öz yeğeni Özkan Şen! MR Jade Turizm ve Organizasyon şirketi kurucusu. 2012 yılından 2016 kadar Yılın Organizasyon ödülünü aldı. Almanya'da bir çok yabancı ülkede tanınıyor. Ayrıca İsmail YK'nın tüm kliplerini de o yönetiyor.

Bircan Bali - Mr Jade sevgili mi? Bircan Bali - Mr. Jade öpüşme izle! ile ilgili etiketler Bircan Bali mr. jade sevgili mi Bircan Bali Mr Jade öpüşme izle
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.