Bircan Bali kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi?

Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından Bircan Bali kimdir? Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ve magazinsel olarak da sıkı takipçileri olan Bircan Bali biyografisi…

“Söylemezsem Olmaz” programında yorumcu olan ve magazin olaylarını yakından takip eden Bircan Bali, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanmaktadır. Reynmen ile yaşamış olduğu gerginliğin yanı sıra canlı yayın esnasında bebeğinden bahsederken duygusal anlar yaşayan fenomen isim hamile olduğunu açıklamıştı. Peki ama Bircan Bali kaç yaşında, aslen nereli, evli mi, eşi kimdir?

Bircan Bali kimdir?

4 Ocak 1988 tarihinde Adana’da dünyaya gelen Bircan Bali, Muğla Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek ile dünya evine girmiştir. 5 yıllık evlilikleri 2018 yılında noktalanmıştır.

Bircan Bali kimdir

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” adlı magazin programının yorumcularından biri olan Bircan Bali, Avukat Ömer Gezen ile nikah masasına oturmuştur. Bali, 2017 yılında programın canlı yayınında, "Kocam beni kesin aldatmıştır" açıklamasıyla uzun süre gündem olmuştur.

Bircan Bali kimdir

Bircan Bali'nin eşi Ömer Gezen kimdir?

Kuleli Askeri Lisesi mezunu olan Ömer Gezen, lisans eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi’nde aldı. Avukatlık ve hukuk bürosunda kariyerine devam eden Gezen, aslen Antalyalıdır.

Bircan Bali kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler Bircan Bali
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.