Bircan Bali ile gerilim yaşayan Seren Serengil korkuttu! Canlı yayında çenesi kitlendi

Beyaz TV'de ekrana gelen 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucuları Seren Serengil ve Bircan Bali arasında gerilim yaşandı. Demet Akalın'la birlike çıktığı Amerika tatilinden döndükten sonra programa dahil olan Seren Serengil ''Ayağımın tozuyla Amerika'dan geldim. Programı halaysız, danssız açık'' açıklamasını yapınca Bircan Bali kendini tutamadı. Programdaki arkadaşı Bircan Bali ile gerilim yaşayan Seren Serengil'in çenesi tutuldu ve yayından çıkmak zorunda kaldı. İşte detaylar...

Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil'in sunumuyla ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programının bugünkü yayınına Seren Serengil ile Bircan Bali arasında yaşanan gerilim damga vurdu.

 

BİRCAN BALİ'DEN SEREN SERENGİL'E ŞOKE EDEN CEVAP

Yakın dostu Demet Akalın'la çıktığı Amerika tatilinden dönen Seren Serengil günler sonra programa dahil oldu. Programın açılışı sırasında Seren Serengil, ''Ayağımın tozuyla Amerika'dan geldim. Sizleri çok özledim. Sizler de beni çok özlemişsiniz. Hepinize öpücüklerimi gönderiyorum. Halaysız, danssız falan açtık programı. Gündem Bircan Bali'de'' deyince Bircan Bali kendisini tutamadı ve Seren Serengil'e ''Halaysız, danssız açtık... İstiyorsanız bir halay çekelim. Ama şarkı hazırlamadık. Sen oturuyorsun ya 'günaydınlar günaydınlar' diye... Seni bozmayalım diye halay çekmedik'' şeklinde yanıt verdi.

 CANLI YAYINDA SOĞUK RÜZGARLAR ESTİ


Bircan Bali'nin daha sonra ''Sen varken de dert çekiyorum'' demesi üzerine şoke olan Seren Serengil ''Sözümü kesme'' diyerek Bircan Bali'ye sert çıkıştı. Seren Serengil'in tepkisine anlam veremeyen Bircan Bali, ''Ben de konuşuyorum şu an. Lütfenli konuşursak iyi olur. Emir kiplerini bırakalım. Amerika'da kaldı emir kipleri'' şeklinde konuştu. Seren Serengil daha sonra ''Sözümü bitireyim mi?'' diye Bircan Bali'ye tepkisini gösterdi.

seren serengil

SEREN SERENGİL'İN ÇENESİ TUTULDU, YAYINDAN AYRILDI


Programın ilerleyen saniyelerinde ise Seren Serengil'in çenesi kitlendi. ''Çenem kitlendi, ne oldu anlamadım'' diyen Seren Serengil yayından ayrıldı. Seren Serengil'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Bircan Bali, ''Seren kendisini iyi hissetmediği için bir sağlık problemi yaşıyor. Yayından ayrıldı. Geçmiş olsun diyelim. Çenesi tutuldu, o yüzden kendisini iyi hissetmediği için çıktı'' ifadelerini kullandı.

Bircan Bali ile gerilim yaşayan Seren Serengil korkuttu! Canlı yayında çenesi kitlendi ile ilgili etiketler Seren Serengil Bircan Bali Arto Söylemezsem Olmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.