Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil arasında gerginlik devam ediyor!

Bir süredir Beyaz TV kanalında yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” isimli magazin programında yorumculuk yapan Seren Serengil, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile herkesi şaşırttı.

Genç yaşta gazinolarda assolist olarak sahne almaya başlayan ve merhum Sanatçı Öztürk Serengil’in kızı olduğu için hep bir adım önde olan Seren Serengil, son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olmaya ve magazin gündeminde bomba etkisi yaratmaya devam ediyor. Uzun süredir sahne hayatı ve seslendirdiği şarkılar ile değil, yorumcularından birisi olduğu Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında ortaya attığı iddialar, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ve özel hayatı ile gündemde olan Serengil, sosyal medya kullanıcıları tarafından da yakından takip ediliyor.

Magazin programı sunuyor olmasına rağmen nerede ise her gün diğer magazin programlarına konu olmaya devam eden Seren Serengil, son olarak geçtiğimiz günlerde canlı yayında bir sağlık problemi yaşamış ve apart topar hastaneye kaldırılmıştı. Bir hafta rapor verilmiş olmasına rağmen ertesi gün tekrar canlı yayında kameraların karşısına geçen Serengil, akılları karıştırmıştı.

Bir süredir programın diğer yorumcuları ve zamanında da yediğinin içtiğinin ayrı gitmediği Arto ve Bircan Bali ile gerginlikler yaşayan Seren Serengil, dün akşam Instagram hesabı üzerinden yeni paylaşımlar yaptı. Serengil, gözleri dolu dolu yaptığı paylaşımlar ile hayranlarını oldukça üzdü.

PROGRAMA ARA VERDİĞİNİ DUYURDU!

Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil arasında gerginlik devam ediyor!

Son dönemlerde özellikle Reza Zarrab- Ebru Gündeş- Hadise isimlerinin konu olduğu olaylara ilişkin yaptığı yorumlar ve ortaya attığı iddialar ile dikkatleri üzerine çeken Seren Serengil, dün akşam Instagram hesabından yeni paylaşımlar yayınladı. Bir süredir her yerinin ağrıdığını ve koku ile tat duyularının kaybolduğunu açıklayan Serengil, koronavirüs testinin pozitif çıktığını bu yüzden de dinlenmeye çekildiğini ifade etti.

İMALI PAYLAŞIMLAR!

Geçtiğimiz günlerde canlı yayında Bircan Bali ile ufak bir gerginlik yaşayan ve hemen akabinde de “çenem kilitlendi” demesi üzerine hastaneye kaldırılan Seren Serengil, sevenlerini oldukça korkutmuştu. Serengil hastanedeyken sevgilisi Mustafa Rahman Tohma’nın sosyal medya hesabı üzerinden “bu kadın sizin için her şeyi yaptı” konulu bir paylaşımda bulunması, Serengil ile program arkadaşlarının aralarının açık olduğunu düşündürdü. Dün akşam da Serengil’in “mobbing” başlıklı bir yazı paylaşması, iddiaları kuvvetlendirdi.

Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil arasında gerginlik devam ediyor! ile ilgili etiketler Seren Serengil Bircan Bali Söylemezsem Olmaz Koronavirüs
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.