"Birbirlerini sevmiyorlar'' diyen Hamza Dağ'dan 6'lı masa yorumu: 'Buraya neden oturduk' der gibiler...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 24 TV'de yayınlanan Arafta Sorular programına katılarak 6'lı ittifak hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dağ, "Toplantılardaki yüz hallerine bakacak olursanız 'Buraya neden oturduk' der gibiler. Birbirini sevmeyen bir masadan heyecan doğması imkan dahilinde değil." dedi.

24 TV'de yayınlanan Arafta Sorular programının bu haftaki konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, oldu.

"'BURAYA NEDEN OTURDUK' DER GİBİLER"

6'lı masanın birbirini sevmediğini vurgulayan Dağ, "Toplantılardaki yüz hallerine bakacak olursanız 'Buraya neden oturduk' der gibiler. Gündemden bir konu açılsa Ahmet Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener birbirlerinden çok farklı şeyler söylerler. Birbirini sevmeyen bir masadan heyecan doğması imkan dahilinde değil." ifadelerini kullandı.

 Dağ, ayrıca AK Parti'nin oy oranlarına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde de bulundu.

"Birbirlerini sevmiyorlar'' diyen Hamza Dağ'dan 6'lı masa yorumu: 'Buraya neden oturduk' der gibiler...

 

"2023'TE YÜZDE 52.6'NIN ÜZERİNDE OYLA CUMHURBAŞKANIMIZ YENİDEN SEÇİLECEK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2018 yılında yüzde 52.6 ile seçildiğini hatırlatan Dağ, "Cumhurbaşkanımız 2014 seçimlerini 51,8 ile kazandı, 2018'de 52,6 ile kazandı. 2023'te inşallah bu oyların üzerinde bir oyla Cumhurbaşkanımız, yeniden Cumhurbaşkanı seçilecek" diye konuştu.

"Birbirlerini sevmiyorlar'' diyen Hamza Dağ'dan 6'lı masa yorumu: 'Buraya neden oturduk' der gibiler... - Resim : 2

 

 

"Birbirlerini sevmiyorlar'' diyen Hamza Dağ'dan 6'lı masa yorumu: 'Buraya neden oturduk' der gibiler... ile ilgili etiketler Hamza Dağ ittifak masa Kılıçdaroğlu akşener Arafta Sorular
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.