Birbirlerine girdiler! Yıllar önce davalık olan Ajda Pekkan ile Bülent Ersoy'un arasına modacıları Burcu Sedef girdi

İki büyük sanatçı Bülent Ersoy ile Ajda Pekkan arasında 'modacı krizi' çıktı. 6 yıllık küslüklerini 2 yıl önce sonlandıran ünlü sanatçılar birbirine girdi. Ersoy, Pekkan'a ağır sözlerle yüklndi. Bülent Ersoy, hem kendisiyle hem de Ajda Pekkan'la çalışan modacı Burcu Sedef’e ateş püskürdü. Burcu Sedef, kendisine ''Asla dikiş diktirmeyeceğim'' diyen Bülent Ersoy'dan özür diledi. İşte detaylar...

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy ile Türk pop müziğinin Süperstar'ı Ajda Pekkan aralarındaki buzları eritmiş ve 2 yıl önce 6 yıllık küslüklerini bitirmişlerdi. Ancak Bülent Ersoy son olarak Ajda Pekkan hakkında öyle açıklamalar yaptı ki, duyanlar şaştı kaldı!

 

 MODACILARI YÜZÜNDEN GERİLİM YAŞADILAR

Bülent Ersoy, 6 yıl küs kaldığı Ajda Pekkan’la 2 yıl önce barışmıştı. İki ünlü sanatçının arasına modacı girdi. Sanatçı, Pekkan’ın ortak modacıları Burcu Sedef’i kasıtlı olarak evinde tuttuğunu iddia etti.


''AYNI GÜN RANDEVUMUZ VARDI, 5'TE GELECEKKEN 9'DA GELDİ''

Bülent Ersoy, Ajda Pekkan'ın modacı Burcu Sedef'i kendi evinde bilerek geç saatlere kadar tuttuğunu söyledi ve şu ifadeleri kullandı: “Ajda Hanım’la aynı gün randevumuz vardı. Öğlen 5’teki randevuma Burcu Sedef akşam 9’da geldi. Ve gelir gelmez, ‘Ajda Pekkan’dan kurtulamadım, bırakmadı. Bülent Hanım’ın randevusu var diye iki kez söyledim ama oralı olmadı. Her şey bittiği halde yeni isteklerde bulundu’ dedi. Üst üste iki varis çorabı giyiyormuş, vücudunu toparlasın diye. Bana bunları modacı anlattı. Ben Ajda Hanım’ın vücudunu kontrol mü ettim? Nereden bilebilirim vücudundaki deformasyonu. Kendisini çıplak mı görmüşüm, koyun koyununa mı yatmışım? Yok tek bacağı daha kalın, tek bacağı daha inceymiş, dikiş izleri varmış. Onu kapamak için de çizme giyiyormuş. Bunların zaten gerçek olup olmadığını en iyi Ajda Hanım bilir. Bunları öğrendiğinde, arkasından ne dolaplar çevrildiğini anlayacak. Terzisinin arkasından neler konuştuğunu çok daha net anlayacak. Onu, akşam 9’a kadar evinde tuttu, bu bir ayak oyunudur. Ajda Hanım’ın Bizans oyunları vardır.”

 

BURCU SEDEF, BÜLENT ERSOY'UN İDDİALARINI YALANLADI

 Modacı Burcu Sedef ise iddiaların doğru olmadığını söyledi ve kendisini şu sözlerle savundu: “Öyle bir şey yok. Ben Ajda Hanım’la çalışıyorum ve profesyonelce iş yapıyorum. Önceden Bülent Hanım’la da çalıştım ama şu an çalışmıyorum. İddialar yalan.”


burcu sedef 

''AJDA PEKKAN'I SATAN BENİ DE SATABİLİR''

Burcu Sedef’in sözleri üzerine sinirlenen Bülent Ersoy şu açıklamayı yaptı: “Ne Sedef’i ne bakırı asla çalışmıyorum. Bir kere ağzı kalabalık. Orayı satan beni de satabilir. Bu durumdan sonra zaten benim yüzüme bakacak hali kalmadığı ve kendisini her yerden yasakladığımı biliyor. Asla dikiş diktirmeyeceğim. Danışmanımı arıyor, ‘Bülent Hanım yerden göğe kadar haklı’ diyor. Onda kumaşlarım var, istettim. Sen dikmiyor değilsin artık ben sana diktirmiyorum.”

BÜLENT ERSOY'DAN ÖZÜR DİLEDİ


Yaşanan olayın ardından son hamleyi modacı Burcu Sedef yaptı. Sedef, birlikte çalıştığı Diva Bülent Ersoy'dan özür diledi. Herkesin gözü önünde Bülent Ersoy'dan özür dileyen Sedef, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

''Sn. Diva ülkemizin en önemli sanatçılarından @bulentersoy.comtr den farkında olmadan üzdüysem özür dilerim. Tüm servis verdiğim kişiler velinimetimdir.. Teşekkür ederim. Saygılarımla.. Burcu Sedef''

Birbirlerine girdiler! Yıllar önce davalık olan Ajda Pekkan ile Bülent Ersoy'un arasına modacıları Burcu Sedef girdi - Resim : 2

Bülent Ersoy, Ajda Pekkan için “İki tane ibici çorabı babam da giyse taş gibi olur” demişti. Ajda Pekkan ise Bülent Ersoy’a Mevlana’nın şu sözüyle karşılık verdi: “Kimi sabrından susar, kimi saygısından kimi de sevgisinden.”

Ersoy’dan cevap gecikmedi: “Her suskunluk saygı, sevgi, edep değildir! Bu suskunluk mağdur ettiğin, zarar verdiğin için vicdani bir suskunluk ve etik olmayan davranışının psikolojik suskunluğu olmasın! Her susan edebinden değil, bazen suçluluktan susar!”



 

Birbirlerine girdiler! Yıllar önce davalık olan Ajda Pekkan ile Bülent Ersoy'un arasına modacıları Burcu Sedef girdi ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Ajda Pekkan burcu sedef
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.