Birbirlerine demediklerini bırakmamışlardı... Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan herkesin gözü önünde barıştı

Türk müziğinin başarılı ismi, şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, bir süredir sağlık problemleri ile mücadele eden ve tedavi süreci tamamlandıktan sonra eski sağlığına kavuşan Mehmet Ali Erbil hakkında tecavüz suçlamasında bulunmuştu. Erbil, arasının bir süredir bozuk olduğu ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın sahnesine konuk oldu. Konserin ilerleyen bölümlerinde Mehmet Ali Erbil bir süredir arasının açık olduğu yakın dostu Seda Sayan’a sahnede sürpriz yaptı.

Yaşadığı ciddi sağlık problemleri nedeniyle uzunca bir süredir tedavi gören ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, eski günlerine geri döndü. Sağlık problemlerini atlatan Mehmet Ali Erbil, birkaç ay önce yaptığı açıklamalar nedeniyle Seda Sayan ile bozulmuştu. Ancak eski iki dost, arasını düzeltti.

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından yaptığı şaşırtan bir açıklama ile eski dostu Seda Sayan için, "Geçmişi temiz olsa iftar programı da sunardı. Televizyonlar reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyor" demişti.

Erbil'in bu açıklamasına ise Seda Sayan, "Tuğba ile evli iken hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur" şeklinde cevap vermişti.


Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam Türk müziğinin başarılı ismi Seda Sayan’ı ağırladı. Seda Sayan, sahnedeyken bastıran sağanak yağmur ünlü şarkıcıyı etkilemedi. Sayan, şiddetli yağmura rağmen sahneden inmedi ve en sevilen şarkılarını yağan yağmurlar eşliğinde seslendirdi.

Birbirlerine demediklerini bırakmamışlardı... Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan herkesin gözü önünde barıştı

Tolga Çam imzalı gelinliği anımsatan beyazlar içindeki kostümüyle göz kamaştıran Seda Sayan, zarafetiyle hayranlarını büyüledi.

Birbirlerine demediklerini bırakmamışlardı... Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan herkesin gözü önünde barıştı - Resim : 2

 

KÜSLÜK BİTTİ

Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil küslüğü Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde bitti. Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan’ın Kuruçeşme konserini bastı. Ünlü şovmen, “Ah Yalan Dünya” şarkısını söyleyerek Seda Sayan’ın yanına gitti... Her şeyden habersiz sahnede şarkı söyleyen Sayan “Allah Allah... Sürprizin en büyüğü” sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.

 Birbirlerine demediklerini bırakmamışlardı... Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan herkesin gözü önünde barıştı - Resim : 3

SEDA SAYAN’DAN ZEYTİNDALI

 Konser öncesi magazin basınına röportaj veren Seda Sayan, “Çok sıkı hazırlandığımız bir konser... Yağmur yağmasına rağmen hazırız” açıklamasını yaptı. Sabah programı ile ilgili de konuşan Sayan, “Herkes gelebilir programıma dargınlığı olmayan bir kadınım ben... Kimseyle dargınlığım küskünlüğüm yok, çıkın çıkın gelin” sözleriyle kimseye kırgın olmadığını dile getirdi.

Birbirlerine demediklerini bırakmamışlardı... Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan herkesin gözü önünde barıştı - Resim : 4


NE OLMUŞTU?


Her şey, Mehmet Ali Erbil'in, Tolga Yüce'nin "Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar reyting alamayan bu kadını hâlâ çalıştırıyorlar" sözünü Instagram'da paylaşmasıyla tartışma başlamıştı.

Sayan, bunun ardından "Allah ıslah etsin. Allah müstahakını versin. Keşke başına gelenlerden ders çıkarıp kirli ruhunun temizlenmesi için çaba sarf etseydi. Ama maalesef huylu huyundan vazgeçmiyor" ifadelerini kullanmıştı.

Seda Sayan, Mehmet Ali Erbil'in evdeki hizmetlisine 'tecavüz' ettiğini öne sürerek, "Tuğba ile evliyken evdeki hizmetli kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur. Dahası var bence işine bak ruhunu arındır" yazmıştı.

Seda Sayan'ın bu iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yanıt veren Mehmet Ali Erbil ise, “Evet sınırı aştım, hata yaptım, sitem edeyim derken kontrolü kaybettim. Üzgünüm, amacım kimsenin onuruna zarar vermek değildi, hele ki tarih kadar eski bir dosta karşı böyle bir niyetim asla olamaz. Ama sizler şunu da biliyorsunuz ki ben 2 yıldır ölümün kıyısında yaşıyorum; doktorlarım zaten tüm çevremi istemsiz hezeyanlarım olabileceği konusunda uyardılar. Şimdi soruyorum; ben bir hata yaptıysam bunun karşılığı iftira mı olmalıydı? Yakışmadı. Siz de sormadınız mı, madem böyle birşey vardı, niye sustun diye? Her neyse benim alnım ak ve kendi payıma düşeni yaptım. Herkes de kendine yakışanı yapsın” ifadelerini kullanmıştı.

 

Birbirlerine demediklerini bırakmamışlardı... Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan herkesin gözü önünde barıştı ile ilgili etiketler Seda Sayan Mehmet Ali Erbil Konser kuruçeşme Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.