Bırak bu ayakkabıları Hadise!

Oyuncu Kaan Yıldırım'la yaşadığı birliktelikle magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise'nin son paylaşımındaki çizme detayı, takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Hadise'nin ünlü bir markaya ait olan püsküllü çizmelerinin fiyatı dudak uçuklattı. Gazeteci İzzet Çapa, Hadise'nin giydiği ve Instagramda boy boy fotoğraf paylaştığı 25 bin 735 TL'lik çizmeleri eleştirdi.

Hadise'nin şıklığının bedeli merak konusu oldu. Güzelliğine övgüler yağan şarkıcının dikkat çeken çizmelerinin fiyatı 25 bin 735 TL.

İzzet Çapa, pandemi günerinin zorluğuna dikkat çekerek, "neredeyse bir ailenin yıllık bütçesi kadar fiyatı olan bir ayakkabıyla, asla haber olmazdım" dedi.

Bırak bu ayakkabıları Hadise!

İşte İzzet Çapa'nın o masajları:

"Sanatçıdır...
Elbette biz sıradan insanlar gibi yaşayacak hali de yoktur...
Sükse yapmak, marka kıyafetler ve ayakkabılar kullanmak, bunlarla poz verip haber olmak en doğal hakkı ve hatta işinin de bir parçasıdır...

Bırak bu ayakkabıları Hadise! - Resim : 2

Bırak bu ayakkabıları Hadise! - Resim : 3

Ama ben olsam yapmazdım...
Şu ortamda, neredeyse bir ailenin yıllık bütçesi kadar fiyatı olan bir ayakkabıyla, asla haber olmazdım...
Zaman doğru değil, zemin buna hiç müsait değil..."

Bırak bu ayakkabıları Hadise! - Resim : 4

"BIRAK BU AYAKKABILARI"

Hadise, daha önce de O Ses Türkiye'de giydiği ayakkabıları ile gündeme gelmişti. Giydiği ayakkabının büyüklüğü sonrası takipçilerinden gelen tepkilere dönüş yapan Hadise, hayranlarına ‘Bırakın bu ayakkabıları’ yazarak gönderme yapmıştı.

Bırak bu ayakkabıları Hadise! - Resim : 5

Bırak bu ayakkabıları Hadise! ile ilgili etiketler Hadise İzzet Çapa
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.