Bir zamanların Milli Görüşçüsü postal sevici oldu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, düzenlediği basın toplantısında 104 emekli amiralin yayınladığı darbe imalı bildiri ile ilgili konuştu. Eski amirallerin bildirisinin 'üniformalar çıktıktan sonra' yapıldığını vurgulayan Karamollaoğlu, bu bildirinin emekli büyükelçilerin yayımladığı bildiri ile aynı mahiyette olduğunu ileri sürdü.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde düzenlenen basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

"BÜYÜKELÇİLERİN BİLDİRİSİ İLE AYNI MAHİYETTE"

104 emekli amiralin skandal bildirisine ilişkin de konuşan Karamollaoğlu açıklamanın, "üniformalar çıkarıldıktan sonra" yapıldığı için daha önce emekli büyükelçilerin yayımladığı bildiriyle "aynı mahiyette" görülebileceğini, ancak darbe veya darbe çağrısının hiçbir surette kabul edilemeyeceğini söyledi.

"EN ÇOK İKTİDARIN İŞİNE YARADI"

Bildirinin en çok iktidarın işine yaradığını iddia eden Karamollaoğlu, konuşulması gerekenin bildiri değil, 83 milyon vatandaşın derdi olduğunu belirtti.

Darbe imalı bildiriden bahsetmeyi sürdüren Karamollaoğlu, "Darbe sadece postallarla değil, vergilerle zamlarla da yapılabilir, bunu görmek mecburiyetindeyiz. Demokrasiye el uzatan askeri vesayeti de insanımızın kazancına el uzatan takım elbiseli sivil vesayeti de kabul etmemiz mümkün değildir." ifadesini kullandı.

Bir zamanların Milli Görüşçüsü postal sevici oldu ile ilgili etiketler Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu Darbe amiral bildiri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.