Bir Zamanların Dünya Güzeliydi; Şimdi Evli, Mutlu, Çocuklu!

Başarılı oyunculuk kariyerinden güçlü podyum kariyerine kadar herkesin yakından tanıdığı isimlerden biri olan Azra Akın, şimdilerde özel yaşamıyla sıkça gün dem olur hale geldi.

Türkiye’nin tescilli güzelleri arasında yer alan Azra Akın, hiç kuşkusuz dünyada elde ettiği başarıyla da güzelliğini tescillemeyi başardı. Kainat güzeli ya da dünya güzeli olarak seçilmesiyle pek çok kişiyi kendisine hayran bırakan Azra Akın, bir süredir ekranlardan uzak bir yaşantı kurdu kendisine. Şimdilerde daha çok ailesiyle birlikte vakit geçiren Azra Akın’ın hayliyle ailesi de merak konusu oldu.

Sadece Türkiye’nin değil, güzelliği ile adını dünyanın da duyduğu Azra Akın, yarışmanın ardından pek çok alanda başarılara imza attı. Podyumlara çıkan Azra Akın, sonrasında oyunculuk da yaptı. Reklamlarda da yer almaya başlamış olan Azra Akın’ın ekranlara nispeten uzak olan hayatı ise evlilik sonrası başladı. Peki, Azra Akın kimdir, kaç yaşında? Azra Akın hangi dizilerde rol aldı? İşte tüm detaylar...

HOLLANDA’DA DÜNYAYA GELDİ

Bir Zamanların Dünya Güzeliydi; Şimdi Evli, Mutlu, Çocuklu!

Her ne kadar kariyeri burada olduğu için Türkiye’de doğmuş gibi düşünülse de bilinen aksine Azra Akın, 8 Aralık 1981 tarihinde Hollanda’nın Almelo şehrinde dünyaya geldi. 2002 yılında katıldığı Miss Turkey’de birinci olan Azra Akın, hemen ardından düzenlenen Miss World’de Türkiye’yi temsil etme hakkını kazandı.

Türkiye güzelliğinin ardından ‘Kainat Güzelliği’ unvanını da hanesine yazdıran Azra Akın’ın Hollanda’dayken bale, müzik ve resim gibi alanlarda eğitim aldığı biliniyordu. Türkiye’de kariyerini sürdüren Azra Akın, aynı zamanda 1998 yılında Elite Model yarışmasının Türkiye birinciliğini de kazanmıştı.

PEK ÇOK DİZİDE ROL ALDI

Genel olarak podyumlarda boy gösterse de mankenlik dışında dizi, film ve reklam oyunculuğu da yapan Azra Akın, 2017 yılında Atakan Koru ile evlendi. Bu evliliğinden bir çocuğu dünyaya gelen Azra Akın, oyunculuğa ise Yağmur Zamanı isimli yapım ile başlamıştı. Azra Akın’ın ardından rol aldığı yapımlar ise, sırasıyla şu şekilde birbirini takip etti:

  • Yağmur Zamanı
  • Koğuş
  • Geniş Aile
  • U.C.K.
  • Galip Derviş
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Çilek
  • Poyraz Karayel
Bir Zamanların Dünya Güzeliydi; Şimdi Evli, Mutlu, Çocuklu! ile ilgili etiketler Azra Akın evlilik
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.