Bir Zamanlar Kıbrıs yeni sezonunda şaşırtan gelişme! Süleyman Demirel aranıyor!

İlk sezonu ile fırtınalar estiren ve herkesin kalbinde derin yaralar açan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi yeni sezona bomba gibi dönmek için hazırlık yapıyor. TRT 1 ekranlarında Perşembe akşamlarının vazgeçilmezlerinden biri olan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi son haftalarda reytinglerde bir düşme yaşasa da yeni sezonda her şeyin daha farklı olacağı sinyalleri şimdiden geliyor.

Kıbrıs Türk halkının yaşadığı zulmü ekranlara taşıyan Bir Zaman Kıbrıs dizisinde Serkan Çayoğlu ile Ahmet Kural ikilisinin performansında az da olsa bir düşme gözlerden kaçmadı. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle takip edilen dizinin her bölümünde aynı şeylerin yaşanması izleyenlerin dikkatinden de kaçmadı.

Bir Zamanlar Kıbrıs yeni sezonunda şaşırtan gelişme! Süleyman Demirel aranıyor!

İlk sezonda sadece 9 bölüm yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi geçtiğimiz günlerde sezon finali yaparak ekranlara veda etti. Yaz sezonunun hemen ardından Eylül ayında yeniden TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan dizinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde büyük titizlikle gerçekleştirilen çekimlerinde şimdiye kadar gösterilen yoğun bir çaba herkesi etkiledi.

Yeni Sezon İçin Heyecanlı Bekleyiş

Dizinin bu denli başarılı olmasındaki asıl etmenlerden biri olan Hakan İnan, ilk sezonun ardından yapımdan ayrıldığını söylemesi şok etkisi yarattı. Gelen son dakika kulis bilgilerine göre ise Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde yeni sezonda yönetmenin başka bir isim olacağı iddia edildi.

Bir Zamanlar Kıbrıs yeni sezonunda şaşırtan gelişme! Süleyman Demirel aranıyor! - Resim : 2

Yeni sezonla birlikte bölüm sürelerinin 120 dakikaya çıkacağı Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi için şimdiden Süleyman Demirel’e benzeyen bir oyuncu arayışlarının da başladığı ifade edildi.

Bir Zamanlar Kıbrıs yeni sezonunda şaşırtan gelişme! Süleyman Demirel aranıyor! ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Kıbrıs
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.