Bir Zamanlar Kıbrıs Kemal kimdir? Ahmet Kural kaç yaşında, nereli, evli mi?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Ahmet Kural; sakız tüccarlığı yapan Kemal Dereli karakterini canlandıracak. Kıbrıs Barış Harekatı’nda gözü kara ve yüreği vatan sevgisi ile dolu olan Kemal Dereli karakteri Bir Zamanlar Kıbrıs dizisine damga vuracak. Peki, Bir Zamanlar Kıbrıs Kemal kimdir?

TRT 1 ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanacak Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Kemal Dereli karakterine hayat verecek Ahmet Kural; içindeki vatan sevgisi ve gözü kara oluşuyla dikkat çekmekte. Kıbrıs Barış Harekatı’nın kahramanlarından Oramiral Kemal Kayacan’ı canlandırılacağı Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin oyuncu Ahmet Kural’ın hayatını sizler için araştırdık. Peki, Ahmet Kural kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

BİR ZAMANLAR KIBRIS KEMAL KİMDİR?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde sakız tüccarlığı yapan ve yüreğindeki vatan sevgisi ile dolu olan Kemal Dereli karakterini Ahmet Kural canlandıracak.

10 Kasım 1982 tarihinde Kütahya’da dünyaya gelen Ahmet Kural’ın babası eski emniyet müdürlerindendir. Konya Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümünü bitirdikten sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde aktörlük eğitimi alan Kural, Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu’na girdi.

Bir Zamanlar Kıbrıs Kemal kimdir? Ahmet Kural kaç yaşında, nereli, evli mi?

Çalgı Çengi filmi ile tanınan ve bununla beraber ekranlarda yayınlanan İşler Güçler dizisiyle fenomen olan Ahmet Kural bir süre öncesinde ünlü şarkıcı Sıla ile yaşadığı çalkantılı aşk hayatıyla gündem olmuştu. Ahmet Kural’ın Pınar Kural Çelebioğlu adında bir de kız kardeşi bulunmaktadır.

2014-Kardeş Payı (Metin Özdemir)
2013 -Düğün Dernek (Tüpçü Fikret)
2012-2013 İşler Güçler Kendisi (Ahmet Kural)
2012 -Behzat Ç. (Çalgıcı Gürkan) (60. Bölümde konuk oyuncu)
2011 -Üsküdar’a Giderken (Kasap Hasip)
2010-2011 Elde Var Hayat (Metin)
2010 -Memleket Meselesi ( Mustafa)
2010 -Çalgı Çengi (Gürkan)
2009 -Ramazan Güzeldir (Mafya )(21. Bölümde konuk oyuncu)
2009 -Bir Bulut Olsam (Harun Öğretmen)
2009 -Kahramanlar (Serkan)
2008 -Gazi (Fırat Kalender)
2007 -Evimin Erkeği (Kapıcı Reco)
2007 -Fikrimin İnce Gülü ( Savaş)

Bir Zamanlar Kıbrıs Kemal kimdir? Ahmet Kural kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler Ahmet Kural Bir Zamanlar Kıbrıs Kemal Dereli
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.