Bir Zamanlar Kıbrıs Çekimleri Durduruluyor! İzleyenler Bu Habere Çok Üzülecek! İşte Son Durum

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi hayranlarına kötü haber geldi. İlk sezonunda en çok izlenen diziler arasında yer alan Bir Zamanlar Kıbrıs’ta çekimlerin durdurulduğu kaydedilirken bu haber izleyenleri az da olsa üzdü.

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Kıbrıs, yeni sezon hazırlıklarına başlarken hiç beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Yeni sezona bomba gibi başlaması beklenen dizinin çekimlerinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde başlaması bekleniyordu.

Ancak son günlerde havaların oldukça ısınması ve bununla beraberde Kıbrıs’ın çok sıcak bir hale gelmesi ekibin işinin iyice zorlaştırdı. Bir ara Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde çekimleri yapması planlanan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi için bir erteleme gündeme geldi.

Bir Zamanlar Kıbrıs Çekimleri Durduruluyor! İzleyenler Bu Habere Çok Üzülecek! İşte Son Durum

Aşırı yüksek sıcaklar nedeniyle Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin yeni sezonunun geç başlaması gündeme gelebilecek. Çekimler biraz daha geç başlayacağı içinde dizinin yeni sezonunun başlama tarihide ister istemez ileri bir tarihe ertelenecek.

Son gelen bilgilerde bir haftalık bir gecikmenin olması söz konusu hale gelirken bundan oyuncuların nasıl etkileneceği de oldukça merak konusu.

Bir Zamanlar Kıbrıs Çekimleri Durduruluyor! İzleyenler Bu Habere Çok Üzülecek! İşte Son Durum - Resim : 2

Daha öncesinde Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi kadrosunda ayrılıkların yaşanacağı iddiaları gelirken bu zamana kadar da herhangi bir hareketliliğin yaşanmaması da dikkatlerden kaçmadı. Yeni sezonda bundan böyle artık 60 dakikalık bölümlerin değil 120 dakikalık bölümlerin hayranlarla buluşacağı kaydedildi.

Bu haberlerle beraber Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin yeni sezonunun 2021 yılının Eylül ayının sonlarında TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşması bekleniyor.

 

Bir Zamanlar Kıbrıs Çekimleri Durduruluyor! İzleyenler Bu Habere Çok Üzülecek! İşte Son Durum ile ilgili etiketler TRT 1 Bir Zamanlar Kıbrıs yeni sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.