Bir Zamanlar Kıbrıs Ankaralı kimdir? Serkan Çayoğlu kaç yaşında, nereli, evli mi?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Serkan Çayoğlu; Kıbrıs’a gizli görevle gelen Ankaralı korkusuz bir Türk askeri karakterini canlandıracak. Şimdiden herkesin merakla beklediği korkusuz Türk askeri olan Ankaralı karakteri Bir Zamanlar Kıbrıs dizisine damga vuracak. Peki, Bir Zamanlar Ankaralı kimdir?

TRT 1 ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanacak Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Ankaralı karakterine hayat verecek Serkan Çayoğlu; korkusuz Türk askeri rolü ile dikkat çekmekte. Kıbrıs’ta yaşanan kaos dolu ortama gizli görev için gelen korkusuz Türk askeri Ankaralı karakteri, Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin oyuncusu Serkan Çayoğlu canlandıracak. Peki, Serkan Çayoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

BİR ZAMANLAR KIBRIS ANKARALI KİMDİR?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde gizli görevde olan ve Kıbrıs’a gelen korkusuz Türk askeri Ankaralı karakterine Serkan Çayoğlu hayat verecek.

31 Mayıs 1987 tarihinde Almanya’da dünyaya gelen Serkan Çayoğlu, üniversiteyi Almanya’da ekonomi üzerine okumuştur. Baba tarafından aslen Giresunlu olan Çayoğlu’nun Erkan adında bir de erkek kardeşi vardır.

İlk olarak fotomodellik yapan Çayoğlu, Ümit Çırak Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesi’nde Ümit Çırak ve Dolunay Soysert gibi ünlü isimlerden oyunculuk üzerine dersler almıştır. 2012 yılında Kuzey Güney dizisinde Rafael karakterine hayat veren Çayoğlu daha sonrasında da Zeytin Tepesi adlı dizide Burak Altaylı karakterini canlandırmıştır.

Bir Zamanlar Ankaralı kimdir?

Ünlü şarkıcı Hande Yener’in ‘Ya Ya Ya’ adlı klibinde de oynayan Çayoğlu, 2014 yılında başrollerini Dağhan Külegeç ve Özge Gürel ile paylaştığı Kiraz Mevsimi adlı dizide Ayaz Dinçer karakteri ile ün yapmıştır. 2016 yılında Hayatımın Şarkısı adlı dizide de rol alan Çayoğlu, 2017’de de Börü dizisinde Kaya rolü ile oldukça sevilmiştir.

Serkan Çayoğlu son olarak da Kanal D ekranlarında yayınlanan ve final yapan Yeni Hayat dizisinde Adem rolünü canlandırmıştır. Serkan Çayoğlu, Instagram’da 4,2 milyon takipçisi olan serkancayoglu hesabını kullanmaktadır.

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER

2019 – Halka (Cihangir) (TV Dizisi)
2017 – Börü (Kaya) (TV Dizisi)
2016 – Hayatımın Aşkı (Demir) (TV Dizisi)
2014-2015 – Kiraz Mevsimi (Ayaz) (TV Dizisi)
2014- Zeytin Tepesi (Burak) (TV Dizisi)
2012 – Kuzey Güney (TV Dizisi)

Bir Zamanlar Kıbrıs Ankaralı kimdir? Serkan Çayoğlu kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler Serkan Çayoğlu Bir Zamanlar Kıbrıs ankaralı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.