Bir Zamanlar Kıbrıs 7. bölüm fragmanı izle

Bir Zamanlar Kıbrıs 7. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 6 Mayıs akşamı TRT 1'de 6. son bölümü yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi her hafta izleyicisini ekran başına kilitliyor. Pelin Karahan ve Ahmet Kural'ın rol aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs 7. bölüm fragmanı izlemek için dizinin takipçiler bu akşamdan itibaren harekete geçti.

Bir Zamanlar Kıbrıs 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. Kıbrıs harekatasını ve kıbrıs Türklerinin yaşadıklarını anlatan dönem dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi bu akşam 6. son bölümü ile TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Her hafta duygu dolu sahneleri ile izleyicisine hüzünlü anlar yaşatan Bir Zamanlar Kıbrıs 7. bölüm fragmanı izlemek isteyenler bu akşamdan itibaren dizinin sosyal medya ve youtube hesaplarıan akın etti.

Kemal, Derviş'in yaşadığını üstelik karısı ve kızıyla bir arada olduğunu öğrenir. Onların yanına tehlikeli bir yolculuğa çıkarken karşısında bir engel bulur: Ankaralı. Türk hasta ve doktorları teslim almak üzere Rum tarafına geçen Ankaralı, bu meselede Samson'un onlara bir oyun oynayacağının farkındadır.

Bir Zamanlar Kıbrıs 6. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? TRT1 Bir Zamanlar Kıbrıs 5. Bölüm izle! Bir Zamanlar Kıbrıs son bölüm izle!

Gerilim yüklü esir tesliminde Kemal, Ankaralı, İnci, Samson, Sandy, Grivas ve Makaryos aynı binada bir aradadır. Kemal, karısı ve kızını kurtarmak için bile isteye Samson'un ölüm tuzağına çekilir. Günler sonra İnci ve Müge'yle ilk kez buluşan Kemal, şimdi onları almak için canını vermeye hazırdır.


BİR ZAMANLAR KIBRIS 7. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Bir Zamanlar Kıbrıs 7. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler TRT 1 bir zamanlar kıbrıs 7. bölüm fragmanı izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.