Bir Zamanlar Kıbrıs 4. bölüm izle!

Bir Zamanlar Kıbrıs 4. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak youtube platformunda. 22 Nisan akşamında TRT 1 yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin 4. son bölüm tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Ahmet Kural’ın oynadığı Bir Zamanlar Kıbrıs 4. bölüm ile 22 Nisan Perşembe akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin 4. son bölümünde; Sonunda Kemal, Ankara ve İnci’nin yollarını kesişir. Kemal, İnci-Müge ve diğer tüm esirlerin hayatını kurtarma pahasına canını ortaya koyar.

Bir Zamanlar Kıbrıs 4. bölüm izle!

Ankaralı da yeni tanıştığı Kemal’in fedakarlığına şahit olarak onunla daha uzun bir zaman yürünecek olan yol arkadaşlığı olduğuna inanır. Ancak Kemal ve Ankaralının ilk karşılaşmaları hiçte hoş olmamıştır. Derviş’in nasıl hayatta kaldığı ortaya çıkarken yeni hedefte ise esir tutuldukları yerden İnci ve Müge’yi kaçırarak onları bir an önce Kemal’e götürmek vardır.

Ankaralının nişanlısı Ayşe de çok gizli bir şekilde nişanlısı ile irtibat kurar. İki sevgilinin duygu yüklü hikayesinde büyük bir sürpriz gelişmektedir. Ankaralının gizli görevle bulunduğu Almanya günleri ve Ayşe ile tanışmaları bir aşk hikayesi başlamak üzeredir.

Makaryos güçleri Lefkoşa’yı ele geçirerek Rauf ve Dr Küçük’ün karargahı düşürürken Türkiye, Kıbrıs’a müdahale etme kararı alır. Kıbrıs Türkü varını yoğunu ortaya koyarak direnmeye çalışırken tükenmekte olan zamana karşı Türk jetleri onların yardımına ulaşır.

Bir Zamanlar Kıbrıs 4. bölüm izle! - Resim : 2

İnci ve Müge, esirhaneden ilk kez dışarı çıkarken; Ankaralının nişanlısı Ayşe de aşkı uğruna inanılmaz bir çılgınlığın peşine düşmüştür.

BİR ZAMANLAR KIBRIS 4. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir Zamanlar Kıbrıs 4. bölüm izle! ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Kıbrıs 4. bölüm Bir Zamanlar Kıbrıs son bölüm Bir Zamanlar Kıbrıs

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.