Bir Zamanlar Kıbrıs 4. bölüm fragmanı

Bir Zamanlar Kıbrıs 4. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 15 Nisan 2021 Perşembe akşamı TRT 1 ekranlarında 3. son bölümün yayınlanan dizinin yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Ahmet Kural ve Pelin Karahan gibi güçlü isimlerin yer aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs 4. bölüm fragmanı izlemek isteyenler araştırmalara başladı.

Bir Zamanlar Kıbrıs 4. bölüm fragmanı izlemek isteyenler dizinin sosyal medya hesaplarında araştırmalara başladı. TRT 1'in yeni dönem dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs, Kıbrıs Harekatı ve Kıbrıs Türklerinin çektiği zulmü konu alıyor. Dizinin güçlü oyuncu kadrosu ve ilgi çeken hikayesi izleyiciden de tam not almışa benziyor.

Bir Zamanlar Kıbrıs yayınlandığı 15 Nisan 2021 Perşembe akşamı reytinglerde de istediği başarıyı yakaladı. Mucize Doktor, Bir Zamanlar Çukurova gibi rakiplerinin arasından sıyrılan Bir Zamanlar Kıbrıs 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Kıbrıs 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Kıbrıs  son bölümde neler oldu, yeni

BİR ZAMANLAR KIBRIS 4. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.