Bir Zamanlar Kıbrıs 3. bölüm fragmanı izle

Bir Zamanlar Kıbrıs 3. bölüm fragmanı yakından takip ediliyor. Perşembe akşamlarında TRT 1’de ekranlara gelen Bir Zamanlar Kıbrıs 3. yeni bölüm fragmanı ilk sahne yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi son bölümü ile TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Ahmet Kural’ın oynadığı Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin tüm heyecan gelecek hafta 3. bölüm ile 15 Nisan Perşembe akşamında TRT 1 ekranlarında olacak.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin son bölümündeköylerinden ve kasabalarından olan 20 bin Kıbrıs Türkü gibi Kemal de ailesiyle birlikte göç yolunda eziyet görmektedir.

Bir Zamanlar Kıbrıs 3. bölüm fragmanı izle

Kemal bir yandan kafileye sahip çıkmalı diğer yandan kaçırılan karısı ve kızına bir an önce ulaşmalıdır. Sampson’un özellikle İnci’yi neden kaçırdığı ortaya çıkarken Makaryos son yumruğu vurma peşindedir. Lefkoşa düşürülecek, Türk liderler ele geçirilecektir.

Ankaralı adaya ayak basar basmaz hem Lefkoşa’yı hem de göçenleri rahatlatmak için hamlelerine başlar. Bereli kahraman Kıbrıslı Mücahitle kol kola girdiğinde Türkler ilk şoku atlatıp destansı vatan savunmalarını başlatır.

Bir Zamanlar Kıbrıs 3. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Kıbrıs 3. bölüm fragmanı Bir Zamanlar Kıbrıs ilk sahne Bir Zamanlar Kıbrıs

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.