Bir Zamanlar Kıbrıs 2. son bölüm izle

Bir Zamanlar Kıbrıs 2. bölüm ile TRT 1’de. Başrollerinde Ahmet Kural ile Pelin Karahan’ın oynadığı Bir Zamanlar Kıbrıs 2. bölüm full izle linki tek parça halinde Youtube platformunda. Peki, Bir Zamanlar Kıbrıs 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Kıbrıs 2. Bölüm ile 8 Nisan Perşembe akşamında TRT 1 ekranlarında izleyenleriyle buluştu. Başrollerinde Ahmet Kural ile Pelin Karahan’ın yer aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin son bölümünde köylerinden ve kasabalarından olan 20 bin Kıbrıs Türkü gibi Kemal de ailesiyle birlikte göç yolunda eziyet görmektedir.

Kemal bir yandan kafileye sahip çıkmalı diğer yandan kaçırılan karısı ve kızına bir an önce ulaşmalıdır. Sampson’un özellikle İnci’yi neden kaçırdığı ortaya çıkarken Makaryos son yumruğu vurma peşindedir. Lefkoşa düşürülecek, Türk liderler ele geçirilecektir.

Bir Zamanlar Kıbrıs 2. son bölüm izle

Ankaralı adaya ayak basar basmaz hem Lefkoşa’yı hem de göçenleri rahatlatmak için hamlelerine başlar. Bereli kahraman Kıbrıslı Mücahitle kol kola girdiğinde Türkler ilk şoku atlatıp destansı vatan savunmalarını başlatır.

Bir Zamanlar Kıbrıs 2. son bölümünü izlemek için tıklayınız

Bir Zamanlar Kıbrıs 2. son bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.