Bir Zamanlar Çukurova'ya sır dolu karakter geliyor! Herkesten gizlenen isim ortaya çıktı!

Hikayesiyle ATV ekranlarına bağlayan Bir Zamanlar Çukurova'ya sır dolu bir karakter geliyor. Güldür Güldür programından tanınan Aycan Koptur'un yakın zamanda diziye katılması beklenirken canlandıracağı rol merakla bekleniyor.

Show TV'de yayınlanan eğlence programı Güldür Güldür programında yer alan oyuncu Aycan Koptur dizi kariyerine devam etmek istediğini geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Performansıyla da beğeni kazanan oyuncu Bir Zamanlar Çukurova'ya katılacak mı merak ediliyor. ATV'de yayınlanan dizide hangi karakteri canlandıracak?

Yönetimden Açıklama Yok

ATV ise Bir Zamanlar Çukurova'ya katılacak isim hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadı. Ama öyle görünüyor ki dizinin geldiği son nokta bu transfere ihtiyacı olduğunu gösteriyor. Çünkü çok önemli oyuncaların ayrıldığı bilinmekte. Bir Zamanlar Çukurova'ya yakın zamanda bir oyuncu katılmazsa dizinin hikayesi nasıl bir seyir alacak merak ediliyor.

Aycan Koptur - Beyazperde.com

Aycan Koptur Güldür Güldür'den ayrılıyor mu?

Ali Sunal'ın programı Güldür Güldür'den ayrılacağı konuşulan oyuncu Aycan Koptur'un son bölümlerde yer almaması iddiaları güçlendirdi. Henüz bir açıklama gelmeyen Koptur'un hayranları sosyal medyadan transferine onay verdi.

 

Bir Zamanlar Çukurova'ya sır dolu karakter geliyor! Herkesten gizlenen isim ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova aycan koptur
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.