Bir Zamanlar Çukurova'ya EDHO kıyağı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan bomba transfer! İşte O isim

ATV ekranlarının sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Aynı kanalda uzun yıllardır devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan ünlü oyuncu Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncu kadrosuna katıldı.

İbrahim Çelikkol'dan sonra Bir Zamanlar Çukurova dizisine bir ünlü isim daha katıldı. Ünlü oyuncu ile anlaşma sağlandığı son dakika olarak açıklandı. ATV'nin bir diğer dizisi olan ve uzun yıllardır izleyicinin karşısına çıkan reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan ünlü isim Çukurova'nın oyuncu kadrosuna katıldı.

Bomba Transfer EDHO'dan Geldi!

Oktay Kaynarca'nın başrol oynadığı EDHO dizisinde fırtınala estiren Erkan Bektaş artık bir dönem dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alacak. Dizide hangi karaktere hayat vereceği henüz belli olmayan oyuncunun yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

Episode #1.15 (2018)

Hayranlarının da bu transfer karşısında onay verdiği oyuncu Erkan Bektaş'ın yakında zamanda karakter konusunda sosyal medya hesabından açıklama yapması bekleniyor.

Ünlü oyuncu Erkan Bektaş ameliyat oldu

Bir Zamanlar Çukurova Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Geçtiğimiz sezon büyük ayrılıklara sahne olan ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni sezon tarihi de kesinleşti. Dizinin yeni sezonu Eylül ayından itibaren yayınlanmaya başlayacak. Diziden ayrılan oyuncuların yerlerinin nasıl doldurulacağı izleyici tarafından merak ediliyor.

Bir Zamanlar Çukurova'ya EDHO kıyağı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan bomba transfer! İşte O isim ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO Erkan bektaş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.