Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Yasak Elma'ya Geliyor! Hilal Altınbilek Yeni Ender Oluyor

ATV'de Yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 141. bölümüye final yapıyor. Züleyha karakteriyle 4 Yıldır Hayranlarının Karşısına Çıkan Hilal Altınbilek'in yeni Dizisi de merak ediliyor. İddiaya göre ünlü oyuncu yeni sezonda fenomen dizi Yasak Elma'ya geliyor. Şevval Sam'ın yeni sezonda Yasak Elma'dan ayrılacağı ve yerine Hilal Altınbilek'in geleceği gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar...

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Final Yapması Sonrası dizinin oyuncuları da bir bir yeni projelerini açıklıyor. 4 sezondur ATV ekranlarında reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha rolünü oynayan Hilal Altınbilek'in yeni sezon dizisi de belli oldu. Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Yasak Elma'ya Geliyor! Hilal Altınbilek Yeni Ender Oluyor!

Hilal Altınbilek'in Yasak Elma dizisine transfer olacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. Çukurova'nın hanımağası rolüyle dikkat çeken Altınbilek yeni sezonda Şevval Sam'dan boşalan Ender karakterini oynamaya geliyor.

HİLAL ALTINBİLEK YENİ ENDER ROLÜYLE GELİYOR!

Yasak Elma dizisinde Ender karakterini oynayan Şevval Sam'ın diziden ayrılacağına kesin gözüyle bakılıyor. Müzik kariyerine devam etmek istediğini açıklayan Sam, Ender rolüyle 5 sezondur harika bir performans göstermişti.

Şevval Sam'ın Eda Ece ile uyumu Yasak Elma'nın en beğenilen sahnelerini oluşturuyordu. Dizinin yapımcıları oyuncunun ayrılığı sonrası bu uyumu yakalayabilecek bir oyuncunun transferi için çalışmalara başladı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Yasak Elma'ya Geliyor! Hilal Altınbilek Yeni Ender Oluyor

Bir Zamanlar Çukurova'nın final yapmasıyla boşa çıkan Hilal Altınbilek'in Yasak Elma'ya çok yakışacağını düşünen yapımcılar da harekete geçti. Ancak 4 yılın ardından ekran yorgunluğu yaşayan ünlü oyuncunun bu teklife sıcak bakmadığı gelen bilgiler arasında.

İlerleyen günlerde Yasak Elma yeni sezon oyuncuları arasında Hilal Altınbilek'i görmek mümkün.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Yasak Elma'ya Geliyor! Hilal Altınbilek Yeni Ender Oluyor ile ilgili etiketler Hilal Altınbilek Bir Zamanlar Çukurova Yasak Elma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.