Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı bombayı patlattı! Metin Hara ile aşk yaşıyor! İşte o görüntüler

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterini canlandıran güzel oyuncu Hilal Altınbilek bu yazın en aktif ünlüsü oldu. Birkaç gün önce Bodrum'da görüntülenen Altınbilek, bu kez soluğu Bozcaada'da aldı. Hem de yeni aşkıyla birlikte.

ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha karakterini oynayan başarılı oyuncu Hilal Altınbilek, bir dönem Adriana Lima ile birlikte olan yazar Metin Hara ile görüntülendi. Sarmaş dolaş bir halde yürüyüşe çıkan ikili kameralara aldırmadı.

Haber ile ilgili metin girin!.

39 yaşındaki yazar Metin Hara, Adriana Lima ile ayrıldıktan sonra diplomasının sahte olduğu iddialarıyla gündeme gelmişti. Gossippasta'nın haberine göre; bir süredir gözlerden uzak olan Metin Hara, Bozcaada’da güzel oyuncu Hilal Altınbilek ile görüntülendi.

Aşk mı yaşıyorlar? Hilal Altınbilek ve Metin Hara birlikte görüntülendi

Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek, kırmızı bikinisiyle beğeni topladı

Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı bombayı patlattı! Metin Hara ile aşk yaşıyor! İşte o görüntüler ile ilgili etiketler ATV Metin Hara Bir Zamanlar Çukurova hilal altınbile
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.