Bir Zamanlar Çukurova'nın sezon finaline kaç bölüm kaldı?

ATV'nin Perşembe akşamları yayınlanan dizisi Bir Zamanlar Çukurova bu akşam 91. bölümü ile ekrana gelecek. Diziden birer birer ayrılan yıldızlar sonrası reytinglerde de düşüş yaşayan dizinin sezon finaline kaç bölüm kaldı?

Son olarak Melike İpel Yalova'nın da kadrodan ayrılmasıyla birer birer eksilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde sezon finali yaklaşıyor. Her Perşembe akşamı izleyicisi ile buluşan Bir Zamanlar Çukurova'da daha önce Uğur Güneş ve Vahide Perçin veda yaşamıştı.

Dizinin 4. sezonda da devam edeceği geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Reytinglerde kısa bir süre düşüş yaşayan dizinin akıbeti gelecek sezonda da devam etmek oldu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın sezon finaline kaç bölüm kaldı? 1

Hande Soral, Nazal Kesal ve Furkan Palalı'nın diziye katılmasıyla birlikte hikaye de değişmiş oldu. Bir Zamanlar Çukurova dizisin sezon finali tarihi de belli olmuş oldu.

Bu akşam yayınlanacak 91. bölümü saymazsak Bir Zamanlar Çukurova 9 bölüm sonra sezon finali olacak.

Bir Zamanlar Çukurova'nın sezon finaline kaç bölüm kaldı? ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova bir zamanlar çukurova sezon finali bir zamanlar çukurova 91. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.