Bir Zamanlar Çukurova'nın Hünkar'ı Vahide Perçin ekranlara geri dönüyor!

Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ‘Hünkar Yaman' karakterini canlandıran ünlü oyuncu oyuncu Vahide Perçin, bir süredir televizyon ekranlarından ayrı kalmıştı. Perçin, yeni projesi için hazırlıklara başladı.

Vahide Perçin son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki performansıyla hafızalarda yer etmişti. Dizide Hünkar Yaman karakterine hayat veren usta oyuncu, geçtiğimiz yıl Bir Zamanlar Çukurova'ya veda etmişti.

Ekranlara bir süre ara veren Vahide Perçim, sürpriz bir diziyle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Hünkar'ı Vahide Perçin ekranlara geri dönüyor!

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Vahide Perçin, yeni dizisinin hazırlıklarına da başladı. Tims&B imzalı yapımda etkili bir kadın hikayesini anlatılacak. Dizinin yeni sezonda TRT ekranlarında yayınlanması planlanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Hünkar'ı Vahide Perçin ekranlara geri dönüyor! - Resim : 2

Perçin bugüne kadar Adını Feriha Koydum, Annem, Muhteşem Yüzyıl gibi birçok başarılı projede yer aldı. Bir dönem kanser tedavisi gören ve dizilere ara veren oyuncu iyileşmesinin ardından yeniden setlere geri dönmüştü.

 

 

 

 

Bir Zamanlar Çukurova'nın Hünkar'ı Vahide Perçin ekranlara geri dönüyor! ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova vahide perçin Hünkar
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.