Bir Zamanlar Çukurova'dan İbrahim Çelikkol'a bomba teklif! Oyuncunun tek şartı var!

ATV'nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, kadrosunda bulunan oyuncuların birer birer ayrılması sonrası kan kaybı yaşadı. Ancak dizinin eski günlerine dönmesi için yapımcı yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol'a bomba bir teklif yaptı.

ATV ekranlarında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Bir Zamanlar Çukurova ayrılan oyuncular nedeniyle reytinglerinde de önemli bir düşüş yaşamıştı. Vahide Perçin, Murat Ünalmış gibi oyuncuların ayrılığı sonrası bugün bomba bir haberle yer yerinden oynadı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberi ile gündeme gelen iddia izleyicide şok etkisi yarattı. Habere göre Bir Zamanlar Çukurova dizisi İbrahim Çelikkol'a teklif götürdü. Dizinin hayranlarını oldukça heyecanlandıran bu iddia gün boyu konuşulduç.

İbrahim Çelikkol Camdaki Kız'ın Hayri'si mi olacak? İşte ilk açıklama

Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; ''BOMBA... #MuratÜnalmış, #NazanKesal ve #HandeSoral'ın ayrıldığı #BirZamanlarÇukurova'nın yeni sezonuyla ilgili bomba bir gelişme yaşandı. Son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde başrol oynayan İbrahim Çelikkol sürpriz bir karakter için fenomen diziden teklif aldı.''

Doğduğun Ev Kaderindir'in Mehdi'si İbrahim Çelikkol'un karizmasına beğeni  yağdı! İbrahim Çelikkol kimdir, kaç yaşında?

İbrahim Çelikkol'un Bir Zamanlar Çukurova dizisine transfer olması şüphesi diziyi eski günlerine kavuştubilir. İzleyici de bu bomba transfer haberi sonrası oyuncunun sosyal medya hesabına kitlendi.

Çelikkol, Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olursa, bu gelişme sevilen diziyi yeniden eski günlerine taşıyacaktır. Bu arada İbrahim Çelikkol'un ismi, geçtiğimiz haftalarda Camdaki Kız dizisi içinde geçmiş ve başarılı oyuncunun bu dizide Hayri karakterine hayat vereceği iddia edilmişti. Oyuncunun Bir Zamanlar Çukurova'da rol alması için karakterin istediği gibi olması, şartıyla kabul edeceği söyleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova'dan İbrahim Çelikkol'a bomba teklif! Oyuncunun tek şartı var! ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova İbrahim Çelikkol
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.