Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha'nın geleceği belli oldu! Hilal Altınbilek yolun sonuna geldi

4 yıldır ATV ekranlarına damga vuran dizi Bir Zamanlar Çukurova'da ayrılıklar sürüyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesi sürekli değişen dizide tanıdık sima artık yok gibi. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Kerem Alışık'tan sonra bu kez iki isim vedaya hazırlanıyor.

Her Perşembe akşamı ön plana çıkan ve izlenme rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova'dan iki ayrılık haberi daha geldi. ATV'nin 4 yıldır hikayesiyle etkileyen dizide vazgeçilmez denen isimler bir bir ayrılıyor. Reytinglere yön veren oyuncuların ayrılmasıyla izleyici de her Perşembe diken üstünde kalıyor. İlk bölümden bu yana dizide var olan iki ismin bileti kesildi.

Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı gibi isimlerin başrolünde oynadığı Bir Zamanlar Çukurova'da gitmez denilenler gidiyor, olmaz denilenler oluyor. Bu kez izleyici de diken üstünde. İlk bölümden bu yana dizide var olan iki isim yolun sonuna geldi.

Selin Genç

Gülten karakterini canlandıran Selin Genç Bir Zamanlar Çukurova'ya veda ediyor. Ocak ayı itibariyle projeye veda edecek Selin Genç'in yeni proje için diziden ayrılacağı konuşuluyor.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses'in de oyunculuğunu çok beğendiği Selin Yeninci de gidecek bir diğer isim oldu. Saniye karakteri ile diziyi izleyen izlemeyen herkesin beğendiği oyuncunun vedası izleyiciyi en çok üzen gelişmelerden oldu.

 

v

Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha'nın geleceği belli oldu! Hilal Altınbilek yolun sonuna geldi ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Selin yeninci selin genç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.