Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha Kırbacı Aldı, Şova Başlıyor! Hanımağa Kimi Kırbaçlıyor?

Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova 124. bölüm fragmanıyla ateşi yaktı. Züleyha'nın kırbacı eline alıp hanımağa olduğunu gösterdiği anlar dizinin gelecek bölümüne damga vuracak. İşte Bir Zamanlar Çukurova 124. bölüm fragmanı...

Bir Zamanlar Çukurova'da 124. bölümde Züleyha şova başlıyor. Perşembe akşamlarının rakipsiz dizisinde izleyiciyi gelecek hafta yine heyecan dolu anlar bekliyor. Mahkum ve Camdaki Kız gibi dizileri reytinglerde geride bırakan Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanıyla da heyecanın dinmediğini gösteriyor. Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha Kırbacı Aldı, Şova Başlıyor! Hanımağa Kimi Kırbaçlıyor?

Züleyha Kimi Kırbaçlıyor?

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanında görülen Züleyha'nın kırbaçladığı kişinin kim olduğu da merak konusu oldu. İzleyicilerin büyük çoğunluğu Çukurova'nın Hanımağa'sı Züleyha'nın kendisini kaçıran şoför Erdil'i kırbaçladığı tahminlerinde bulunuyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha Kırbacı Aldı, Şova Başlıyor! Hanımağa Kimi Kırbaçlıyor?

Öte yandan Çukurova'ya gelen Haşmet Çolak'ın Hakan ile olan anlaşmazlığı da gelecek bölümde devam ediyor. Öyle ki Hakan'ın Çolak'ı tokatladığı sahne gelecek haftanın en çok konuşulan sahnelerinden olacak.

Başrollerinde Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı ve Altan Gördüm'ün rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova 124. bölüm gelecek Perşembe ATV ekranlarında olacak.

 

Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha Kırbacı Aldı, Şova Başlıyor! Hanımağa Kimi Kırbaçlıyor? ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.