Bir Zamanlar Çukurova'da Korkutan Uçak Kazası! Fekeli'ye Bir Evlat Acısı Daha

Sezon finali yaklaşan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şok bir veda yaşanıyor. Adım adım sona doğru gidilen diziye karakterler bir bir veda ederken izleyenler son bölümde yeni bir cenazeye daha şahitlik yapıyor. Bu isim Doktor Müjgan karakteriyle bilinen Melike İpek Yalova oluyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 3. sezon sonuna doğru yaklaşılırken yapımdan ayrılan isimler yeni sezonda reytingleri ne derece etkileyeceği konusunda ipuçları vermeye devam etmekte. Daha önceden iki bomba isim Vahide Perçin ile Uğur Güneş’in ayrılması daha olsa izlenme oranlarını etkilemiş ancak sürükleyici hikaye hayranları yeniden kendisine bağlamıştı.

27 Mayıs akşamındaki 98. bölümle yürekleri yakacak olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yeni bir cenaze töreni ve şok bir veda yaşanacak. Yanında doğmuş olduğu ailesinden vazgeçerek Çukurova’da bambaşka bir hayata adım atan ve yaşadığı aşkla sadece kendi yaşantısını değil başkalarını da etkisi altında bırakan Doktor Müjgan izleyenlere hüzünlü bir şekilde veda edecek.

Fekeli'ye Müjgan'dan Acı Haber

Radyodan gelen son dakika haberiyle Çukurova’nın tam ortasına kor bir ateş düşecek. Bu evlerden birisi de Fekeli’nin olacak. Adana’ya kendi ailesini hiçe sayarak gelen Müjgan tam da İstanbul’da Fekeli’nin de izni ile dönecekken başına akıl almaz bir hadise gelecek. Lütfiye ile Fekeli’nin kucağında annesi ile vedalaşan ve son öpüşünde boynundaki fuları alan Kerem Ali sonunda yetim kalıyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da Korkutan Uçak Kazası! Fekeli'ye Bir Evlat Acısı Daha

Adana İstanbul seferini yapan uçağın düşmesi sonrasında Çukurova’da adeta yer yerinden oynuyor. Fekeli ile Lütfiye bu şok haber sonrasında büyük bir hüsran yaşarken Yılmaz’ın ardından bir kez daha diğer evladı olan Müjgan’ı Fekeli toprağa vermek durumunda kalıyor.

Şermin'e Büyük Sürpriz

Demir artık Züleyha için elinden ne geliyorsa yapmaya başlarken çocuklarının da içerisinde bulunduğu gemiyi durdurmayı başaramaz. Polisler tarafından gözaltına alınan Gülten’i görünce iyice deliye dönen Demir artık tamamen çaresizdir. Gülten için de artık konağın sonu tamamen gelmiştir.

Bir Zamanlar Çukurova'da Korkutan Uçak Kazası! Fekeli'ye Bir Evlat Acısı Daha - Resim : 2

Müjgan’dan gelen ölüm haberi sonrasında neye uğradığını şaşıran Şermin, yine de her şeye rağmen Ümit ile Sevda arasındaki bağın kopmasına izin vermeye asla niyetli değildir. Konakta yaptığı tüm araştırmalar sonucunda bütün delillere ulaşan Şermin bir kez daha bu acı günde ortalığı karıştıracak yeni bir hamle yapacaktır. Ancak ona da asıl sürpriz kızı Adana’ya dönen kızı Betül’den gelecektir.

 

Bir Zamanlar Çukurova'da Korkutan Uçak Kazası! Fekeli'ye Bir Evlat Acısı Daha ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.