Bir Zamanlar Çukurova'da Hünkar ve Fekeli Aşkı, Züleyha ve Fikret Arasında Canlanacak

Perşembe Akşamlarının en çok izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümü çok konuşuldu. Dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova 125. bölüm fragmanında bir zamanlar yaşanan Hünkar ve Fekeli aşkının Züleyha ve Fikret arasında canlanacağının işaretini verdi.

Bir Zamanlar Çukurova 125. bölüm Fragmanı bombayı patlattı. ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha ve Fikret arasında beklenen aşk başlıyor. İşte yeni bölüm fragmanı...

"Züleyha ve Fikret Aşkı Başlıyor"

Başrollerinde Hilal Altunbilek, İbrahim Çelikkol ve Altan Gördüm'ün yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde Hünkar ve Fekeli aşkını aratmayacak bir birlikteliğin başlangıcı olacak.

Bir Zamanlar Çukurova 125. bölümüyle ATV ekranlarında olacak.

Bir Zamanlar Çukurova'da Hünkar ve Fekeli Aşkı, Züleyha ve Fikret Arasında Canlanacak ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.