Bir Zamanlar Çukurova Züleyha öldü mü? Hilal Altınbilek diziden ayrılıyor mu?

Bir Zamanlar Çukurova 117. bölümü öncesinde Züleyha şoku yaşanıyor. Son bölümde aldığı evlilik teklifinin hemen ardından Züleyha öldü mü sorusuna yanıt arandı. Peki, Hilal Altınbilek Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılıyor mu?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha şoku yaşanıyor. Aldığı evlilik teklifiyle büyük bir şok yaşayan Züleyha’nın akıbeti merak edilirken Bir Zamanlar Çukurova hayranları da Züleyha ölecek mi cevabını aradı. Kurşunların hedefi olan Züleyha’nın yere yığıldığı anlar sonrasında yeni yaşanacak gelişmeler merak edilmekte.

Hilal Altınbilek Diziden Ayrılıyor Mu?

Bir Zamanlar Çukurova’nın son yayınlanan fragmanında Züleyha’nın kurşunlandığı düşünülüyor. Züleyha’nın ölüp ölmediği ise merak ediliyor.

Bir Zamanlar Çukurova Züleyha öldü mü? Hilal Altınbilek diziden ayrılıyor mu?

Henüz konu hakkında dizi yapımcısı firma tarafından bir açıklama yapılmazken Züleyha karakterine hayat veren Hilal Altınbilek’in Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılıp ayrılmayacağı da yakından takip ediliyor.

Başrolde yer alan Hilal Altınbilek'in canlandırdığı Züleyha karakteri, yayımlanan son fragmanda yere yığılmıştı. Yanında da bu anlarda Hakan vardır. Züleyha'nın diziden ayrılacağına veya öleceğine dair bir detay bulunmuyor

Bir Zamanlar Çukurova Züleyha öldü mü? Hilal Altınbilek diziden ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Hilal Altınbilek Züleyha
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.