Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 22.bölüm fragmanı geldi mi?

Bir Zamanlar Çukurova 22.bölüm fragmanı izle! Atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yayınlanan 21.bölümüyle izleyenleri kendisine hayran bırakmaya devam ediyor.Demir annesinin kendisine inanmamasından dolayı çıldıran Demir konağı terk ediyor.Hünkar ise hayatta tek varlığı olan oğlunu kaybetmemeye kararlıdır.Peki Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 22.bölüm fragmanı geldi mi? 21.son bölüm izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Bir Zamanlar Çukurova 22.bölüm fragmanı izle! Züleya ile Demir konağı terk ediyor.Olanlar karşında ne yapacağını bilemeyen Hünkar oğlunu geri kazanmak için yeni planlarını devreye sokuyor.Züleyha ise Yılmaz için gizli gizli ağlamaya devam ediyor.Yılmaz'ın kendi geçmişiyle ilgili öğrendiği gerçekler onu Müjgan'a daha çok yakınlaştırıyor.Yılmaz hastaneye getirilen adamın ölmesini istiyor çünkü iyileştiği zaman kötülük yapacağını düşünür.Peki Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 22.bölüm fragmanı geldi mi? 21.son bölüm izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 22.bölüm fragmanı geldi mi?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 22. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanının birkaç güne yayınlanması bekleniyor. Dizinin yeni fragmanı gelir gelmez aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA FRAGMAN

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 21. BÖLÜM ÖZETİ

Hünkar, oğluna yaptıkları için hesap soruyor. 20 yıl önce Fekeli'nin başına gelenleri bildiğini anlatıyor. Demir annesine ‘benim nasıl katil olduğumu düşünürsün' diye çıkışıyor. Hünkar ise 20 yıldır ‘sana yani bir yalana inandım' diyerek oğluna karşılık veriyor. Demir eşyalarını toplayıp konağı terk ediyor. Hünkar hayatta en çok değer verdiği varlık olan oğlunu kaybetmeye niyetli değil. O nedenle hemen yeni bir plan yapıyor.

MÜJGAN'NIN HAYAL KIRIKLIĞI

Yılmaz hastaneye getirilen adamın kurtarılmamasını istiyor. Çünkü iyileşince yine kötülük yapmaya devam edeceğini düşünüyor. Müjgan ise hiç tanımadığı bir Yılmaz ile tanışıyor. Yılmaz, yaşadığı korkunç olaylardan sonra zulüm eden insanlara karşı merhametli davranamıyor. Bu ilk etapta Müjgan'a vicdansızlık gibi geliyor ve ‘uğradığın haksızlıklar mı seni böyle zalim yaptı' diyor. Ayrıca kimin yaşayıp kimin öleceğine de onların karar veremeyeceğini söylüyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM İZLE

YILMAZ MÜJGAN'A YÜZÜK ALIYOR

Yılmaz halen Züleyha'yı unutmuş değil. Ama kendi ile gerçeklerle yüzleşmeye başlıyor. Bu da Müjgan'a bir adım daha atmasına sebep oluyor. Yılmaz, Müjgan için yüzük alıyor. Müjgan ise Yılmaz ile ilgili yaşadığı hayal kırıklığından sonra bu sürprizle şaşkına dönüyor. İkili arasında aşk yeniden kendini gösteriyor. Yılmaz Müjgan ile daha da yakınlaşıyor.

DEMİR VE ZÜLEYHA KONAKTAN TAŞINIYOR

Demir yaşadığı onca olaydan sonra Züleyha ve oğlu ile konaktan taşınmaya karar veriyor. Hatta Züleyha'ya ‘Bu hayatta en çok sana bağlanmışım demek ki' diyor. Züleyha hiçbir şey belli etmemeye çalışsa da halen geceleri Yılmaz için ağlıyor. Tabi Hünkar'dan kurtulmanın sevincini de yaşıyor.

HÜNKAR YALNIZ KALIYOR

Oğlunun gidişi ile tüm işler Hünkar'a kalıyor. Bir yandan çiftlik işleri diğer yandan şirketteki işler onu oldukça zorluyor. Gaffur, Demir'in yokluğunu fırsata çevirmek istiyor. Ancak sorunlar üst üste geliyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA

Bir Zamanlar Çukurova 19. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. ATV ekranında yayınlanan sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova'da bu hafta Demir toprak altından kaldıktan sonra sağlığına kavuşmuş ve evine dönmüştür. Züleyha ve Demir katıldıkları bir yemekte Yılmaz ve hemşire Müjgan'ı el ele görünce Züleyha'nın kanayan yarası bir kat daha artar. Demir'in kıskançlığı bir türlü son bulmayınca Züleyha nefretini Demir'e kusar.

Yılmaz tüm gerçekleri Müjgan'a anlatır ve yeni bir ilişkiye ilk adımda yalanı ortadan kaldırır. Müjgan her geçen gün Züleyha'ya iyice bağlanırken Yılmaz'ın vereceği cevaplar çok önemlidir. Pamukları ıslatarak kullanamaz hale getirten Demir'den uhuletle ve suhuletle intikam almak isteyen Demir ve Fekeli konağın tapusunu almayı başarır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCULARI VE KONUSU?

Murat Ünalmış kimdir? (Demir)

Murat Ünalmış 1981 Kayseri doğumludur. 2011 de Birce Akalay ile evlenmiş ama kısa sürmüştür. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Spor Kulübü’nde basketbol oynamıştır. Murat Ünalmış Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’ mezunudur sonra Akademi İstanbul’da oyunculuk eğitimi almıştır.

Son olarak Deli Gönül Mehmet Kadir Hoca’ya Sevda Kuşun Kanadında dizisinde Arif Ünlü’ye Seddülbahir 32 Saat dizisinde ise Mahmut Sabriye hayat vermiştir.

Hilal Altınbilek kimdir? (Züleyha)

Hilal Altınbilek, 21 Ocak 1991’de İzmir’de dünyaya geldi. İzmirlidir. Tiyatro eğitimine İlkokul öğreniminin hemen ardından başlayan güzel oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio'da oyunculuk eğitimi aldı. 2011 yılında Şükrü Özyıldız ile birlikte başrolünde oynadığı “Derin Sular” dizisi ile tanınmaya başladı. Ardından Karagül isimli dizide canlandırdığı Özlem karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. 2018 yılında Çağan Irmak'ın yazıp yönettiği ‘Çocuklar Sana Emanet' filminde Engin Akyürek'in başrolde oynadığı oyuncu kadrosunda yer aldı. Şimdilerde Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan 27 yaşındaki Hilal Altınbilek, 1.68 metre boyunda, 50 kilo ve Kova burcudur.

Hilal Altınbilek Bir Zamanlar Çukurova dizisinde; Züleyha karakterine hayat veriyor. İşçi olan iki kardeşin yanlarına manevi kız kardeşlerini de alarak şehre yani Adana’ya iyi bir iş bulmak için gelmelerini ve bir çiftlikte mevsimlik işçi olarak çalışmaya başlamalarını ve ardından gelişen olayları anlatan ”Bir Zamanlar Çukurova” adlı dizide Burak Sarımola, Vahide Gördüm, Uğur Güneş, Sibel Taşçıoğlu, Turgay Aydın ve Murat Ünalmış gibi isimler de rol alıyor.

Vahide Gördüm Perçin kimdir? (Hünkar)

Vahide Gördüm Perçin 1965 İzmir doğumludur. Dokuz Eylül Üniversitesi mezunudur. Altan Gördüm ile boşanmış ancak yeniden evlenmiştir. Vahide Perçin 2003’te Bir İstanbul Masalı dizisinde Suzan Kozan karakteri ile ilk televizyon deneyimini yaşadı ve tanındı.

Sonra ki yıllarda Adını Feriha Koydum dizisinde Zehra Yılmaz, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakterini kısa bir süre canlandırmıştı. Asıl büyük çıkışı ilse 2016 yılında Anne dizisi ile yapmıştır.

Murat Ünalmış kimdir? (Demir)

Murat Ünalmış 1981 Kayseri doğumludur. 2011 de Birce Akalay ile evlenmiş ama kısa sürmüştür. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Spor Kulübü’nde basketbol oynamıştır. Murat Ünalmış Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’ mezunudur sonra Akademi İstanbul’da oyunculuk eğitimi almıştır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DİZİSİNİN KONUSU NE?

1970’li yıllarda, İstanbul’da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana’da Çukurova’nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA’NIN OYUNCULARI

Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Sibel Taşçıoğlu, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Selin Genç, Polen Emre, Mehmet Kara ve Serpil Tamur rol alıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 10.BÖLÜM

Bir Zamanlar Çukurova'da artık yüzleşme zamanı! Demir, ezeli rakibi Yılmaz'ı hayatından çıkarmaya çalıştıkça, adını daha çok duymaya başlıyor. Çukurova'nın yeni 'bey'i olarak boy gösteren Yılmaz'ın ise tek amacı intikam! Gerçekler açığa çıkıyor! Züleyha, öldü sandığı Yılmaz'ı kanlı canlı karşısında görünce, herkesi şok edecek bir karar verecek! Bu gelişme ise herkesin hayatını yakından etkileyecek. 'Uhuletle ve suhuletle' ilerlemekten yana olan Fekeli, gözü dönen Yılmaz'ın yanlış bir şey yapmasından endişeleniyor. Hünkar'ın yeni planı ne? Oğlunun iyiliği için kurduğu tezgâhın, hayatlarını tehdit etmeye başladığını gören Hünkar, Yılmaz'ı tutamayacaklarının farkında! Demir'in ve soyadlarının zarar görmesinden korkup, yeni planlarla harekete geçiyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 9. BÖLÜM

Bir Zamanlar Çukurova'da heyecanın dozu giderek artıyor. Demir'in kolayca alt edebileceğini düşündüğü Yılmaz, Fekeli'nin gücü sayesinde Çukurova'da meydan okuyor. 'Demir Yaman, ateş olsa cürmü kadar yer yakar. Bundan sonra buradayım, geleceği varsa göreceği de var' diyen Yılmaz'ın, bir sonraki hamlesi tüm Çukurova'yı karıştıracak. Yılmaz'ın arkasında, ezeli düşmanları Fekeli'nin olduğunu öğrenen Yaman ailesi, kendilerine savaş açan Fekeli ve Yılmaz'ı durdurabilecek mi? Bebeğinin acısıyla yüreği yanan Züleyha, oğlunu kaçıranın kim olduğunu öğrenince işler çığırından çıkacak ve Çukurova'da adeta yer yerinden oynayacak!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 8. BÖLÜM

Demir ile Yılmaz'ın mücadelesi alev alıyor! Yılmaz'ı ırgatların sakladığından şüphelenen Demir, huğları acımasızca yaktırıyor. Gözü dönmüş oğlunu izleyen Hünkar, yaptıklarından pişman oluyor. Peki, bu pişmanlık hangi değişikliklere gebe olacak? Yaman ailesi yüzünden 20 sene mapus yatan Fekeli'nin Adana'ya dönüşü ise bu bölümle anlam bulmaya başlayacak! ''Bu altın kafesi değil, özgürlüğümü istiyorum ben" diyen Züleyha'nın aklından ne geçiyor? Yeni bölümde yer yerinden fena oynayacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 7. BÖLÜM

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 7. son bölümünde kartlar yeniden karılıyor, Yılmaz ve Fekeli taşları yerinden oynatmaya geliyor. Şermin ve Saniye'nin korkunç planı yüzünden acilen doğuma alınan Züleyha, oğlunun ilk çığlığıyla dünyaya tutunuyor. Züleyha ve oğlu ile artık 'masal gibi bir hayat' yaşayacaklarını umut eden Demir'i ise tatsız bir sürpriz bekliyor. İntikam ateşiyle yanan Yılmaz artık yalnız değil. Yanında hikayenin tüm seyrini değiştirecek olan Fekeli de var. Peki, Fekeli'nin döndüğünü gören Hünkar nasıl bir önlem alacak?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 6. BÖLÜM

Bir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz'ın öldüğünü zanneden Züleyha, sevdiği adam için dua ederken aftan yararlanan Yılmaz cezaevinden çıkıp Demir'den intikam almak istiyor. Züleyha ile evlenen Demir'in, Yılmaz'a duyduğu öfkenin nedeni ise belli oldu! Demir'in Züleyha ve Yılmaz gerçeğini bilerek evlendiği ortaya çıktı. Şimdi merak edilen ise bebekle ilgili gerçeği öğrenip öğrenmeyeceği… Yeni bölümde Bir Zamanlar Çukurova'da tüm dengeleri değiştirecek olan Ali Fekeli ortaya çıkıyor. Hangi tarafta olacağı merak edilen Fekeli, yeni bölüme adeta damgasını vuracak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 5. BÖLÜM

Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan iyice artıyor. Züleyha'ya rüya gibi bir hayat bahşettiğini düşünerek karşısında mutlu bir kadın görmek isteyen Demir, onun buğulu gözlerini gördükçe çılgına dönecek! Aklı fikri Yılmaz'da olan Züleyha, bulduğu ilk fırsatta çiftliği terk ediyor. Züleyha'nın konakta yokluğunu fark eden Demir ise adeta ateş püskürüyor! Artık sabrını koruyamayan Demir'in, Züleyha'ya el kaldıracak kadar gözü dönecek ve Züleyha'nın kaçışı, Demir'in hiç bilinmeyen yönlerini ortaya çıkartacak. Hünkar, bu yaşananlardan çok tedirgin. İçine düştüğü durumdan hem korkuyor hem de endişeleniyor. Bir sonraki adımını nasıl atacak? Hem Züleyha'sına kavuşmak, hem de Demir ve Hünkar'dan hesap sormak için hapisten kaçan Yılmaz gördüğü manzara karşısında ne yapacak? Züleyha için elini yeniden kana bulayacak mı?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 4. BÖLÜM

Bir tren yolculuğuyla başlayan Adana hikayesi, Züleyha için artık daha da dayanılmaz bir hale geldi. Yılmaz'a ihanet etmektense ölmeyi tercih eden Züleyha, işlerin daha da zorlaştığının farkında! İlk bölümden itibaren herkesi ekran başına kilitleyen dizinin yeni bölümünde, heyecan daha da artıyor. Geçmiş, gün yüzüne çıkarken, mücadele de yeniden başlıyor. Hünkar'ın ihbarıyla yakalanan Yılmaz'ın hapse girmesi, Yaman Çiftliği'nde her şeyi tamamen değiştirdi. Züleyha, Yılmaz'ın hayatına karşılık Demir ile nikah masasına oturacak mı? Yoksa hem kendisi, hem bebeği, hem de Yılmaz için ölümü mü seçecek?

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 22.bölüm fragmanı geldi mi? ile ilgili etiketler ATV Bir Zamanlar Çukurova
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.