Bir Zamanlar Çukurova Ümit kim? Hande Soral kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yeni katılan Ümit karakteri merak ediliyor. Güzel oyuncu Hande Soral’ın Bir Zamanlar Çukurova dizisine katılması takipçiler tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Peki, Bir Zamanlar Çukurova Ümit (Hande Soral) kimdir?

ATV ekranlarında yayınlanan Perşembe akşamlarının fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ümit karakterini canlandıran Hande Soral’ın da dahil olması büyük ses getirdi. Uzun zamandır hiçbir projede yer almayan Hande Soral son olarak Diriliş Ertuğrul projesinde görülmüştü.

Bir Zamanlar Çukurova Ümit kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde dahil olan Ümit, Çukurova’ya yeni gelen genç ve güzel bir kadındır. Arabası arıza yapan Ümit’in karşısına Demir çıkacaktır. Ve Ümit de ilk anda görür görmez Demir’den oldukça etkilenecektir.

Bir Zamanlar Çukurova Ümit kim? Hande Soral kimdir?

Hande Soral kimdir?

2 Şubat 1987 tarihinde Bursa’nın İnegöl ilçesinde dünyaya gelen Hande Soral, İnegöl Turgut Alp Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü‘nde eğitim aldı. Kendi gibi oyuncu olan Hande Soral’ın kız kardeşi olan Bensu Soral’ın bir de Bedirhan Soral adında da erkek kardeşi vardır.

Küçük Kadınlar adlı dizi ile sahnelere ilk adımı atan Bensu Soral daha sonrasında Gecekondu, Çalıkuşu ve Diriliş Ertuğrul dizilerinde de oynadı.

Bir Zamanlar Çukurova Ümit kim? Hande Soral kimdir? ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Hande Soral Bir Zamanlar Çukurova Ümit
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.