Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full izle! 9. bölüm HD yayın! 10. bölüm fragmanı! Züleyha ile Yılmaz karşılaştı mı?

Züleyha ve Yılmaz'ın aşkını anlatan ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova bu hafta 9. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Züleyha'nın bebeği Haminne tarafından götürülmüş, tüm aile Adnan bebeği bulmak için seferber olmuştu. Tüm Adana Adnan bebeği ararken Adnan bebeğin bulunmasıyla Yamanlar rahat bir nefes alıyor. Bir Zamanlar Çukurova 9. son bölüm full izle! Adnan bebek bulunacak 10. bölüm fragmanı ve izleme linklerini haberimizde bulabilirsiniz.

Yayınlandığı günden bu yana perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen Bir Zamanlar Çukurova 9. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Sevilen dizinin geçtiğimiz haftaki bölümünde Züleyha ve Demir'in oğlu Adnan, Haminne tarafından bir yere bırakılmış, tüm şehir Adnan için seferber olmuştu. 9. bölümde bebeklerine kavuşan aile rahat bir nefes alırken katıldıkları davette Züleyha'yı büyük bir sürpriz bekliyordu. Bir Zamanlar Çukurova 9. son bölüm full izle! Adnan bebek bulunacak 10. bölüm fragmanı ve izleme linklerini haberimizde bulabilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full izle! 9. bölüm HD yayın! 10. bölüm fragmanı! Züleyha ile Yılmaz karşılaştı mı?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 9. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 10. bölüm fragmanı yayınlandığı zaman bu haberde olacak.

 BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 9. BÖLÜM
Bir Zamanlar Çukurova'da heyecanın dozu giderek artıyor. Demir'in kolayca alt edebileceğini düşündüğü Yılmaz, Fekeli'nin gücü sayesinde Çukurova'da meydan okuyor. 'Demir Yaman, ateş olsa cürmü kadar yer yakar. Bundan sonra buradayım, geleceği varsa göreceği de var' diyen Yılmaz'ın, bir sonraki hamlesi tüm Çukurova'yı karıştıracak. Yılmaz'ın arkasında, ezeli düşmanları Fekeli'nin olduğunu öğrenen Yaman ailesi, kendilerine savaş açan Fekeli ve Yılmaz'ı durdurabilecek mi? Bebeğinin acısıyla yüreği yanan Züleyha, oğlunu kaçıranın kim olduğunu öğrenince işler çığırından çıkacak ve Çukurova'da adeta yer yerinden oynayacak!

 BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 8. BÖLÜM
Demir ile Yılmaz'ın mücadelesi alev alıyor! Yılmaz'ı ırgatların sakladığından şüphelenen Demir, huğları acımasızca yaktırıyor. Gözü dönmüş oğlunu izleyen Hünkar, yaptıklarından pişman oluyor. Peki, bu pişmanlık hangi değişikliklere gebe olacak? Yaman ailesi yüzünden 20 sene mapus yatan Fekeli'nin Adana'ya dönüşü ise bu bölümle anlam bulmaya başlayacak! ''Bu altın kafesi değil, özgürlüğümü istiyorum ben" diyen Züleyha'nın aklından ne geçiyor? Yeni bölümde yer yerinden fena oynayacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 7. BÖLÜM
Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 7. son bölümünde kartlar yeniden karılıyor, Yılmaz ve Fekeli taşları yerinden oynatmaya geliyor. Şermin ve Saniye'nin korkunç planı yüzünden acilen doğuma alınan Züleyha, oğlunun ilk çığlığıyla dünyaya tutunuyor. Züleyha ve oğlu ile artık 'masal gibi bir hayat' yaşayacaklarını umut eden Demir'i ise tatsız bir sürpriz bekliyor. İntikam ateşiyle yanan Yılmaz artık yalnız değil. Yanında hikayenin tüm seyrini değiştirecek olan Fekeli de var. Peki, Fekeli'nin döndüğünü gören Hünkar nasıl bir önlem alacak?


BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 6. BÖLÜM
Bir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz'ın öldüğünü zanneden Züleyha, sevdiği adam için dua ederken aftan yararlanan Yılmaz cezaevinden çıkıp Demir'den intikam almak istiyor. Züleyha ile evlenen Demir'in, Yılmaz'a duyduğu öfkenin nedeni ise belli oldu! Demir'in Züleyha ve Yılmaz gerçeğini bilerek evlendiği ortaya çıktı. Şimdi merak edilen ise bebekle ilgili gerçeği öğrenip öğrenmeyeceği… Yeni bölümde Bir Zamanlar Çukurova'da tüm dengeleri değiştirecek olan Ali Fekeli ortaya çıkıyor. Hangi tarafta olacağı merak edilen Fekeli, yeni bölüme adeta damgasını vuracak.


BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 5. BÖLÜM
Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan iyice artıyor. Züleyha'ya rüya gibi bir hayat bahşettiğini düşünerek karşısında mutlu bir kadın görmek isteyen Demir, onun buğulu gözlerini gördükçe çılgına dönecek! Aklı fikri Yılmaz'da olan Züleyha, bulduğu ilk fırsatta çiftliği terk ediyor. Züleyha'nın konakta yokluğunu fark eden Demir ise adeta ateş püskürüyor! Artık sabrını koruyamayan Demir'in, Züleyha'ya el kaldıracak kadar gözü dönecek ve Züleyha'nın kaçışı, Demir'in hiç bilinmeyen yönlerini ortaya çıkartacak. Hünkar, bu yaşananlardan çok tedirgin. İçine düştüğü durumdan hem korkuyor hem de endişeleniyor. Bir sonraki adımını nasıl atacak? Hem Züleyha'sına kavuşmak, hem de Demir ve Hünkar'dan hesap sormak için hapisten kaçan Yılmaz gördüğü manzara karşısında ne yapacak? Züleyha için elini yeniden kana bulayacak mı?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 4. BÖLÜM
Bir tren yolculuğuyla başlayan Adana hikayesi, Züleyha için artık daha da dayanılmaz bir hale geldi. Yılmaz'a ihanet etmektense ölmeyi tercih eden Züleyha, işlerin daha da zorlaştığının farkında! İlk bölümden itibaren herkesi ekran başına kilitleyen dizinin yeni bölümünde, heyecan daha da artıyor. Geçmiş, gün yüzüne çıkarken, mücadele de yeniden başlıyor. Hünkar'ın ihbarıyla yakalanan Yılmaz'ın hapse girmesi, Yaman Çiftliği'nde her şeyi tamamen değiştirdi. Züleyha, Yılmaz'ın hayatına karşılık Demir ile nikah masasına oturacak mı? Yoksa hem kendisi, hem bebeği, hem de Yılmaz için ölümü mü seçecek?

HİKAYE
1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.

KADROSU
Vahide Perçin (Hünkar Yaman), Uğur Güneş (Yılmaz), Murat Ünalmış (Demir Yaman), Hilal Altınbilek (Züleyha), Bülent Polat (Gaffur), Turgay Aydın (Sabahattin), Selin Yeninci (Saniye), Sibel Taşçıoğlu (Şermin), Selin Genç (Gülten), Polen Emre (Fadik), Mustafa Açılan (Veli) ve Serpil Tamur (Haminne)

Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full izle! 9. bölüm HD yayın! 10. bölüm fragmanı! Züleyha ile Yılmaz karşılaştı mı? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.