Bir Zamanlar Çukurova Sevda öldü mü? Nazan Kesal diziden ayrıldı mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 101. bölümünde Sevda’ya kızı Ümit’ten büyük bir şok geldi. Yaşananlar sonrasında Sevda kızı Ümit tarafından vuruldu. Peki, Bir Zamanlar Çukurova Sevda öldü mü?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 17 Haziran akşamında 101. bölümle ekranlara geldi. Dizide yaşanan yeni bir sahnede Ümit annesi Sevda’yı vurdu. Ve Sevda vurularak öldü. Böylece yeni sezonda öncesinde Sevda karakteri de Bir Zamanlar Çukurova dizisinde veda etmiş oldu.

NAZAN KESAL DİZİDEN AYRILDI MI?

Kızı Ümit tarafından vurularak öldürülen Sevda karakterine hayat veren Nazan Kesal böylece Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılmış oldu.

NAZAK KESAL KİMDİR?

28 Mart 1969 tarihinde Manisa‘nın Köprübaşı ilçesinde dünyaya gelen Nazan Kesal’ın gerçek adı Nazan Kırılmış’tır. 18 Aralık 2005 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan Ercan Kesal ile dünya evine giren Nazan Kesal’in 2006 yılında Poyraz Kesal isminde bir oğlu dünyaya gelmiştir.

2015 yılında Delibal adlı filmle adını duyuran Nazan Kesal, 2017 senesinde Star TV ekranlarında yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları adlı dizide ün yaptı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Sevda karakterine hayat verdi.

Bir Zamanlar Çukurova Sevda öldü mü? Nazan Kesal diziden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Sevda Nazan Kesal
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.