Bir Zamanlar Çukurova neden oynamıyor? Bir Zamanlar Çukurova final mi oldu?

Bir Zamanlar Çukurova neden oynamıyor sorusu, ATV izleyenlerinin en çok merak ettiği konulardan oldu. Hünkar Yaman, Yılmaz ve Gafur'un diziden ayrılması sonrası Bir Zamanlar Çukuroava dizisinin final yapması bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova neden oynamıyor, Bir Zamanlar Çukurova final mi oldu sorularının yanıtı haberimizde. Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu akşam ATV yayın akışı içerisinde yerini almadı. Dizinin takipçileri Perşembe günleri ekranda olan “Bir Zamanlar Çukurova neden yok?” sorusunun yanıtını araştırmaya başladı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NEDEN OYNAMIYOR?

Fenomen dizi bu akşam ekranda olmayacak. ATV ekranlarında Fenerbahçe Kasımpaşa Türkiye Kupası mücadelesinin yer alması nedeniyle dizi bu hafta ekrana gelmeyecek. Dizi ile aynı saatte Türkiye Kupası maçı ekranda olacak.

Bir Zamanlar Çukurova bugün var mı, bu hafta neden yok, yeni bölüm ne zaman? ATV yayın akışı 14 Ocak

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Henüz yeni bölümün tanıtımı yayınlanmasa da gelecek bölümün 21 Ocak 2021 Perşembe günü kaldığı yerden takipçileriyle buluşmaya devam etmesi bekleniyor. Proje önümüzdeki hafta kendi gün ve saatinde yine takipçilerinin karşısında olacak.

ATV YAYIN AKIŞI 14 OCAK 2021

Bugün dizinin yayıncı kuruluşunun akış bilgileri ise şöyle…

08.00 Kahvaltı haberleri

Videoyu Oynat
10:00 Müge Anlı ile Tatlı Sert

13:00 Gün Ortası

14.00 Beni Bırakma

16:20 Esra Erol’da

19:00 Ana Haber

19:45 Kupa günlüğü

20:45 Fenerbahçe Kasımpaşa

22:45 Maraşlı tekrar

Bir Zamanlar Çukurova neden oynamıyor? Bir Zamanlar Çukurova final mi oldu? ile ilgili etiketler ATV Bir Zamanlar Çukurova
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.