Bir Zamanlar Çukurova Kaç Sezon Sürdü? Bir Zamanlar Çukurova Neden final yaptı?

Bir Zamanlar Çukurova İçin Artık Final Zamanı Geldi. ATV ekranlarının Rekortmen Dizisi 141. Bölümüyle Ekrana Veda Ediyor. Demir Yaman, Züleyha, Fekeli ve Gaffur gibi unutulmaz karakterleri ekrana getiren Bir Zamanlar Çukurova kaç sezon sürdü? İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle ilgili gözden kaçan detaylar...

Her Bölümü Merakla Beklenen ve Yayınlandığı Günlerde reytingleri Kimseye bırakmayan Bir Zamanlar Çukurova 141. bölümüyle Final yapıyor. Geride bıraktığı 4 sezon boyunca birçok önemli karakteri ekrana taşıyan Bir Zamanlar Çukurova neden final yapıyor? İşte detaylar....

Bir Zamanlar Çukurova kaç sezon sürdü sorusu da yanıtını buldu. Yamanlar Konağı'nda başlayan hikayesi 2018 yılından bu yana izleyiciyi etkisi altına alan Bir Zamanlar Çukurova 4 sezon sürerek efsaneler arasına yerleşti.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Vahide Perçin, Selin Genç ve Selin Yeninci gibi yıldızları oyuncu kadrosunda barındıran Bir Zamanlar Çukurova 141 bölüm süren ekran macerasına nokta koydu.

Standardını hiç düşürmeyen dizi terzi yamağı Züleyha (Hilal Altınbilek) Çukurova'ya gelişiyle başlayan hikaye boyunca unutulmaz karakterler ev sahipliği yağtı. Fekeli ile Hünkar Yaman, Züleyha ile Demir Yaman arasındaki unutulmaz aşk ise diziden geriye kalan en önemli detay oldu.

Bir Zamanlar Çukurova Kaç Sezon Sürdü? Bir Zamanlar Çukurova Neden final yaptı?

Bir Zamanlar Çukurova'nın final nedeni ise son dönemde yaşanan reyting düşüşü ve hikayede artık sona gelinmesiydi.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

'Bir Zamanlar Çukurova'nın final bölümünde, Abdülkadir ve Betül sınırı geçmeyi başarırken kontrole takılan Vahap kaçmak zorunda kalır. Hakan'ın katilinin Halep'te olduğunu öğrenen Züleyha, Fikret'in de desteği ile Abdülkadir ve Betül'ü yakalayıp adalete teslim eder. Betül, Hakan Gümüşoğlu'nun katili olarak müebbet hapis cezasına çarptırılır.

Çukurova'ya adalet getirmenin gururunu yaşayan Züleyha, Fikret ve Zeynep'in düğünü için tüm imkânlarını seferber ederken, ağabeyi Abdülkadir'in intikamını almak isteyen Vahap, üzerine bağlı bombalarla konağı basar!

Bir Zamanlar Çukurova Kaç Sezon Sürdü? Bir Zamanlar Çukurova Neden final yaptı? ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova bir zamanlar çukurova neden final yapıyor bir zamanlar çukurova kaç sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.