Bir Zamanlar Çukurova ilk bölüm izle! Bir Zamanlar Çukurova 2. bölüm fragmanı

atv'nin yeni dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova, farklı konusu ve atmosferi ile ilk bölümden dizi takipçilerinin dikkatini çekti. Bir Zamanlar Çukurova ilk bölüm izle! Bir Zamanlar Çukurova 2. bölüm fragmanı ve diziyle ilgili tüm bilgiler haberimizde...

Bir Zamanlar Çukurova'da dizisi atv ekranlarında yayınlanmaya başladı. Anasız babasız büyüyen Yılmaz ile terzi çıraklığı yaparak kumarbaz abisine para yetiştiren Züleyha'nın aşkını konu alan dizi izleyicilerin beğenisini topladı. Birbirlerine aşklarından gözleri kamaşan gençlerin hayatı, çok sıradan bir gecede karanlık bir kabusa döner. Kabus onları önce İstanbul'dan uzaklara, sonra Yaman Çiftliği'ne savurur. Bir Zamanlar Çukurova ilk bölüm izle! Bir Zamanlar Çukurova 2. bölüm fragmanı ve diziyle ilgili bilgileri bu haberde bulabilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova ilk bölüm izle! Bir Zamanlar Çukurova 2. bölüm fragmanı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 1. BÖLÜM İZLE

Bir Zamanlar Çukurova'nın 2. bölüm fragmanı yayınlanınca haberimizde yer alacak.

Bir Zamanlar Çukurova ilk bölüm izle! Bir Zamanlar Çukurova 2. bölüm fragmanı - Resim : 2

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 1. BÖLÜM KONUSU
Birbirlerine aşklarından gözleri kamaşan gençlerin hayatı, çok sıradan bir gecede karanlık bir kabusa döner. Kabus onları önce İstanbul'dan uzaklara, sonra Yaman Çiftliği'ne savurur. Kocasından kalan toprakları bir atmaca gibi koruyan Hünkar ile mutsuz bir evliliğin enkazını toplayan oğlu Demir'in da hayatını bambaşka bir yola savuracak olan karşılaşmanın müsebbibi ise çiftliğin Kahyası Gaffur olacaktır. Dizinin ilk bölümünde Yılmaz ve Züleyha, Yaman Çiftliği'nde işe başlar. Ancak Çiftlik sakinleri ile tanışırken Züleyha'nın söylediği bir yalan, hepsinin hayatını kökünden değiştirecektir. İstanbul'da başlayıp, kara bir tren ile Adana'ya ulaşan ilk bölüm, yıllar önceki Türkiye'nin renkleri ve müzikleri ile heyecan dolu bir hikayenin kapısını aralayacak!

Bir Zamanlar Çukurova ilk bölüm izle! Bir Zamanlar Çukurova 2. bölüm fragmanı - Resim : 3

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA KONUSU
Aşkı için öldürmeyi göze almış Yılmaz ile sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapseden Zülayha'nın hikayesi var Bir Zamanlar Çukurova'da.

Ama bu hikayede sadece ayrı düşen iki sevgili yok! Ailesinin görkemli geçmişini ve biricik oğlunu korumak için kanatlarını açmış bir Hünkar'ın savaşı da var; aşık olduğu kadını tutsak etmeyi göza alan Demir de!

Ve elbette sınırsız aşkların coğrafyasında, geçmişten bugüne uzanan hesaplaşmalar, paylaşılamayan topraklar da!

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova'da ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşkın hikayesi, zengin bir oyuncu kadrosuyla seyircinin karşısına çıkacak.

 Bir Zamanlar Çukurova ilk bölüm izle! Bir Zamanlar Çukurova 2. bölüm fragmanı - Resim : 4

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA OYUNCULARI

VAHİDE GÖRDÜM PERÇİN (HÜNKAR)

Vahide Gördüm Perçin 1965 İzmir doğumludur ve 53 yaşındadır. Dokuz Eylül Üniversitesi mezunudur. Altan Gördüm ile boşanmış ancak yeniden evlenmiştir. Vahide Perçin 2003’te Bir İstanbul Masalı dizisinde Suzan Kozan karakteri ile ilk televizyon deneyimini yaşadı ve tanındı. Sonra ki yıllarda Adını Feriha Koydum dizisinde Zehra Yılmaz, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakterini kısa bir süre canlandırmıştı. Asıl büyük çıkışı ilse 2016 yılında Anne dizisi ile yapmıştır. Hünkar güçlü bir kadındır. Kudretidir; meşhur Aladağ Çiftliği’nin sahibidir..


MURAT ÜNALMIŞ (DEMİR)

Murat Ünalmış 1981 Kayseri doğumludur ve 37 yaşındadır. 2011 de Birce Akalay ile evlenmiş ama kısa sürmüştür. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Spor Kulübü’nde basketbol oynamıştır. Murat Ünalmış Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’ mezunudur sonra Akademi İstanbul’da oyunculuk eğitimi almıştır. Son olarak Deli Gönül Mehmet Kadir Hoca’ya Sevda Kuşun Kanadında dizisinde Arif Ünlü’ye Seddülbahir 32 Saat dizisinde ise Mahmut Sabriye hayat vermiştir. Demir Aladağ Çiftliği’nin sahibi Hünkar’ın oğludur. Çiftliğin varisidir. Annesinin yardımcısıdır.

UĞUR GÜNEŞ (YILMAZ)
Uğur Güneş Diriliş Ertuğrul dizisinin Ataşlı oğlanı Tuğtekindir; olmadı İsimsizler dizisinin Kaymakam Fatihidir. Son yıllarda başarısını ispatlamış aranan bir başroldür. 1987 Ankara doğumlu genç oyuncu sadece 31 yaşındadır. Urfalıyam Ezelden dizisinde canlandırdığı Çetin karakteri ile ilk olarak tanınmıştır. Ankara Üniversitesi mezunudur başarılı bir öğrencilik dönemi geçirmiştir. Yılmaz; Züleyha’ya delicesine aşık olan bir adamdır.

HİLAL ALTINBİLEK (ZÜLEYHA YAMAN)
Hilal Altınbilek Karagül dizisinde Özlem karakterine hayat vererek hayatımıza dahil olmuş güzel oyuncudur. Son olarak yine Avşar filmin çektiği Çocuklara Dokunma filminde rol almıştır. İdo Tatlıses ile bir aşk yaşamış ve uzun süre magazin gündemlerini meşgul etmiştir. 1991 yılında İzmir’de doğmuş ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Züleyha Yamanların biricik kızıdır ama imkansız aşk olan Yılmaz’a tutulmuştur.

Hilal Altınbilek ''Züleyha'' olmak için aylardır geçmişte yaşıyor!
Önümüzdeki hafta atv ekranında seyirci ile buluşacak olan ve yeni sezonun en iddialı dizilerinden "Bir Zamanlar Çukurova"da Hilal Altınbilek, zor bir aşk hikayesinin başkahramanı Züleyha Altun'u canlandırıyor. Yapımını TİMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yaptığı dizide Altınbilek, rolü için yoğun ve titiz bir hazırlık süreci geçirdi. Güzel oyuncu Hilal Altınbilek'in, bir dönem dizisi olan "Bir Zamanlar Çukurova"daki performansı merakla bekleniyor. Rolüne hazırlanmak için aylarca dönem dizileri ve filmleri izleyen Altınbilek, yeni sezonun en iddialı dizisi "Bir Zamanlar Çukurova" için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Filmin çekildiği dönemin gazete ve dergilerini okuyan oyuncu, adeta zamanda yolculuk yaptı! Rolüne hazırlanmak için çok sıkı bir hazırlık süreci geçiren Hilal Altınbilek, seyirciyle buluşmak için gün sayıyor.

Uğur Güneş “Yılmaz” rolüyle ağlatacak!
Yapımını TİMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği "Bir Zamanlar Çukurova" da, Uğur Güneş'in canlandırdığı "Yılmaz" karakteri aşkıyla gıpta ettirecek, mertliği ile hayran bırakacak, başına gelenlerle ise seyirciyi ağlatacak!

Yayınlanan görüntüleriyle büyük heyecan yaratan yeni sezonun en iddialı dizisinde Uğur Güneş, anasız babasız büyüyen Yılmaz Akkaya'yı canlandırıyor.

Çocukluktan itibaren bir tamirhanede çalışan Yılmaz'ın, en büyük özelliği dürüstlüğü ve cesareti!
Yılmaz'ın evlilik hayali kurduğu Züleyha için de yapamayacağı şey yok! Zaten ikisinin de hayatını değiştiren gece, asla yapamam sandığı şeyi yapıyor!

İstanbul'da bir olmuş gönülleri ile samanlıkları seyran etme hayalleri kuran aşıklar kendilerini Adana'ya giden bir trende buluyor!

Uğur Güneş, Yılmaz karakteriyle yaklaşık 50 yıl öncesinin Adana'sında mert ve sözünün eri bir adam olarak yaşadıkları ile seyirciyi kendine hayran bırakacak!

 Vahide Perçin ekranlara "Hünkar" olarak dönüyor
Oyunculuğuyla her projesinde seyircinin kalbini fetheden Vahide Perçin, yapımını TİMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği "Bir Zamanlar Çukurova" dizisi ile ekranda olacak.

Vahide Perçin, yakın zamanda atv ekranında seyirciyle buluşacak olan "Bir Zamanlar Çukurova" dizisindeki rolüyle büyük heyecan yarattı.

Güzelliği, usta oyunculuğu ve güçlü duruşuyla tanınan Perçin, "Bir Zamanlar Çukurova" dizisi için bir süre Adana'da yaşayacak.

Gücü ve vicdanı arasında zor kararlar alması gereken Hünkar, pek çok kişinin hayatını etkileyecek.
Kocasının kurduğu düzene kanun gibi bağlı kalarak, Yaman Çiftliği'ni ve ailesinin tüm mal varlığını yöneten Hünkar Yaman, oğlunun ve ailesinin itibarını korumak için seyircinin nefesini kesecek kararlar alacak!

 

Bir Zamanlar Çukurova ilk bölüm izle! Bir Zamanlar Çukurova 2. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova ilk bölüm izle bir zamanlar çukurova 2.bölüm fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.