Bir Zamanlar Çukurova Hünkar neden yok? Vahide Perçin diziden ayrıldı mı?

Bir Zamanlar Çukurova Hünkar neden yok? Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Vahide Perçin şoku yaşanıyor. Bir Zamanlar Çukurova’da Hünkar karakterini canlandıran Vahide Perçin’in ilerleyen bölümlerde diziden ayrılacağı iddia edildi. Vahide Perçin diziden ayrıldı mı? İşte detaylar...

Bir Zamanlar Çukurova Hünkar neden yok? ATV ekranlarının en çok izlenen fenomen dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova’da ayrılık rüzgarları esmeye başladı. Dizinin yeni sezonda beklenen reytingleri bir türlü yakalayamaması sonrasında ilk ayrılık haberi geldi. Peki, Vahide Perçin diziden ayrılıyor mu?

Bir Zamanlar Çukurova’da sevilen Hünkar karakterine hayat veren Vahide Perçin’in ilerleyen bölümlerde diziden ayrılacağı iddia edildi.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA HÜNKAR ÖLDÜ MÜ?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrollerde oynayan ve Hünkar karakterini canlandıran Vahide Perçin’in ilerleyen bölümlerde ayrılacağı haberleri takipçilerini oldukça üzdü. Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ile birlikte başrollerde yer alan usta oyuncu Vahide Perçin, Hünkar karakteri ile her hafta ekranlarda üstün bir performans sergilemesine rağmen diziden neden ayrılacağı konusunda henüz net bir bilgi verilmedi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 68. bölüm fragmanında Yılmaz, Züleyha ile başlarına gelenlerin sorumlusu olarak gördüğü Hünkar’ı bir kulübeye götürüp ortayı ataşe veriyor. Hünkar’ın çığlık çığlığa ateşlerin içinde kaldığı anlarda Yılmaz arkasını dönüp gidiyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizinde Vahide Perçin'in 71. bölümde ayrılacağı haberleri de şok etkisi yaşanmasına neden oldu.

Bir Zamanlar Çukurova Hünkar neden yok? Vahide Perçin diziden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Bir Zamanlar Çukurova Hünkar vahide perçin
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.