Bir Zamanlar Çukurova final yaptı! 2022'de yayınlanan bölümler içerisinde kendi rekorunu kırdı!

ATV ekranlarının dört sezondur büyük bir heyecanla izlenen dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova" ekran yolculuğunun sonuna geldi. Dizi, 2022 yılında yayınlanan bölümler içerisinde en yüksek izlenme oranını alarak kendi rekorunu kırdı.

Başrollerinde, Hilal Altınbilek, Furkan Palalı, Altan Gördüm, Hülya Darcan gibi başarılı isimlerin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova final bölümü ile seyircilerine veda etti.

Unutulmaz karakterleri, her sezonda izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başaran hikayesi, ele aldığı dönemi yansıtmadaki başarısı ve görkemli prodüksiyonuyla atv'de rekorlar kıran 'Bir Zamanlar Çukurova', duygusal finali ile izleyiciyi ekran başına kilitledi.

Bir Zamanlar Çukurova final yaptı! 2022'de yayınlanan bölümler içerisinde kendi rekorunu kırdı!

2022 YILINDA YAYINLANAN BÖLÜMLER İÇİNDE KENDİ REKORUNU KIRDI

Dört sezon boyunca adını Türk televizyon tarihine altın harflerle yazdıran dizi, Kantar Medya tarafından açıklanan reyting listelerinde ise, Tüm Kişilerde %6,35 izlenme oranı ve %19,54 izlenme payı alarak birinci oldu. Aldığı bu izlenme payıyla, 2022 yılında yayınlanan bölümler içinde kendi rekorunu kırdı.

Bir Zamanlar Çukurova final yaptı! 2022'de yayınlanan bölümler içerisinde kendi rekorunu kırdı! - Resim : 2

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova'nın bereketli topraklarında geçen bu unutulmaz öykünün finali, #ÇukurovaVeda etiketiyle de sosyal medyanın en çok konuşanları arasında yer aldı. 'Bir Zamanlar Çukurova' izleyicileri sosyal medyayı duygusal veda mesajları ile doldurdu.

Bir Zamanlar Çukurova final yaptı! 2022'de yayınlanan bölümler içerisinde kendi rekorunu kırdı! ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova ATV final
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.