Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor? Dizinin yönetmeni Murat Saraçoğlu açıkladı

atv'de izleyiciyle buluşan, başrollerini Hilal Altınbilek, Kerem Alışık ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinin yönetmeni Murat Saraçoğlu, dizinin final yapıp yapmayacağı sorusu üzerine açıklamada bulundu. Saraçoğlu, dizinin 4'ncü yılın sonunda bitebileceğini belirterek, “Mart - Nisan ayı içerisinde tam net olarak belli olur” dedi.

Oyuncu kadrosunda Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Bülent Polat, Melike İpek Yalova, Furkan Palalı, Nazan Kesal, Polen Emre, Aras Şenol,Selin Genç, Selin Yeninci,Sibel Taşçıoğlu, Serpil Tamur gibi isimlerin yer aldığı 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinin final yapıp yapmayacağı sorusu merak edilirken, beklenen açıklama dizinin yönetmeni Murat Saraçoğlu'ndan geldi.

Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor? Dizinin yönetmeni Murat Saraçoğlu açıkladı


Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen ‘Hayata ve Sanata Dair Çevirimiçi Seminer Günleri’nin konuğu bu kez ünlü yönetmen Murat Saraçoğlu oldu.

YYÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı'ndan Prof. Dr. Adnan Tönel’in moderatörlüğünü yaptığı ‘Murat Saraçoğlu ile Sinema Üzerine’ seminerine YYÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selma Baş, Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Afif Ataman, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Birgül Alıcı başta olmak üzere birçok akademisyen ve öğrenci katıldı.

Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor? Dizinin yönetmeni Murat Saraçoğlu açıkladı


''4 YILIN SONUNDA BİTEBİLİR GİBİ DURUYOR''

Van’da çekimleri yapılan ‘120’ filmiyle başlayan Saraçoğlu, uzun metrajlı 6 filmi olduğunu söyledi. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin devam edip etmeyeceği sorusu üzerine de Saraçoğlu, “Türkiye’de, Amerika’daki gibi çok net anlaşmalar yapamıyoruz. Sektör genel olarak o kadar değişken ki, evet sezonluk bir anlaşmamız var. Sezon sonunda, 4. yılın sonunda bitebilir gibi duruyor. Fakat resmi olarak biter gibi de söyleyemiyorum. Kanalla yapımcı firmanın ve daha çok seyircinin, reytinglerin de durumuna bakarak bir karar verilecek. Büyük oranda hikaye kendini tamamladı. Öyle görünüyor ki mart-nisan ayı içerisinde tam net olarak belli olur sanıyorum” dedi.

Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor? Dizinin yönetmeni Murat Saraçoğlu açıkladı

Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor? Dizinin yönetmeni Murat Saraçoğlu açıkladı ile ilgili etiketler Hilal Altınbilek İbrahim Çelikkol Bir Zamanlar Çukurova murat saraçoğlu final
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.