Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan Zor durumda!

‘Bir Zamanlar Çukurova’ büyük finale doğru adım adım ilerlerken, dördüncü sezonunda da perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor!

Bir Zamanlar Çukurova 26 Mayıs Perşembe akşamı 20.00’de 138’inci bölümüyle atv ekranında olacak. Dizinin finaline doğru adım adım gidiyor. 141. bölümüyle birlikte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Haziran ayında izleyicilere veda edeceği daha önceden ortaya çıkmıştı.

Hakan’la vedalaşan Abdülkadir, Çukurova’dan ayrılmaya hazırlanırken polis baskınıyla ele geçirilir. Amcasının katilinin yakalanması Fikret’i hayli memnun ederken, Ali Rıza’nın anlattıkları Abdülkadir’in tutuklanmasına neden olur. Haberi alan Vahap küplere binerek Hakan’dan hesap sorar.

Hakan bir yandan suçlunun yakalanmasından memnun gibi görünürken, diğer yandan Vahap’ın da baskısı ile Abdülkadir’i hapisten çıkarmanın yollarını aramaya başlar. Hakan’ın bu tavırları Züleyha’nın şüphelerini artıracaktır.

‘Bir Zamanlar Çukurova’ her perşembe 20.00’de atv’de.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan Zor durumda! ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.