Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Ayrılık Haberleri Başladı! Müjgan Diziye Öyle Bir Sahne İle Veda Edecek ki! Dizi Tarihi Bunu Unutamayacak

Bir Zamanlar Çukurova dizisi üç sezondur ekranlarda izleyicileri ile beraber. Geçtiğimiz hafta perşembe akşamı yayınlanan dizi Camdaki Kız dizisinin bu hafta yeni bölümü yayınlanmadığını fırsat bilerek tüm Tv kanallarındaki olan yapımları geride bıraktı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi üç sezondur ekranlarda izleyicileri ile beraber. Geçtiğimiz  hafta perşembe akşamı yayınlanan dizi Camdaki Kız dizisinin bu hafta yeni bölümü yayınlanmadığını fırsat bilerek tüm Tv kanallarındaki olan yapımları geride bıraktı.

Büyük başarı elde eden Bir Zamanlar Çukurova gelecek bölümde aynı başarıyı sağlaması bekleniyor. Dizinin kadrosu oldukça güçlü perşembe akşamı yayınlanan bölüm bazı sahnelerinde soluksuz izlendi. Bu hafta aynı başarıyı elde edecek mi sorusu merak konusu oldu.

Dizinin Başarılı Kadrosu Diziye İlgiyi Arttırdı

 

Başrollerini Hilal Altınbilek ve  Murat Ünalmaz oynadığı dizinin diğer rol alan ünlüleri, Kerem Alışık, Nazan Kesal, Furkan Palalı, Hande Soral, Melike İpek Yalova, gibi güçlü isimleri kadrosunda buluşturan dizinin doksan yedinci bölümde neler olacağı merak edilmekte. Sezon finaline yaklaşan dizi bir karakterin gideceğine dair bilgiler daha önce duyulmuştu.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Ayrılık Haberleri Başladı! Müjgan Diziye Öyle Bir Sahne İle Veda Edecek ki! Dizi Tarihi Bunu Unutamayacak

Melike İpek Yalova'nın hayat verdiği Müjgan karakteri üçüncü sezon sonlarına doğru hayranlarına veda etmesi hakkında bir beklenti oluşmuş durumda. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin doksan yedinci yeni bölümde Adana - İstanbul  uçağının düşmesi ve bunun sonucunda Müjgan'ın bu uçakta bulunması ve ölme ihtimali hayranlarını üzdü.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 97. Bölümde Neler Olacak?

 

Uçakta bulunan 110 yolcu ile 6 mürettebattan sağ çıkan olmadı. Fragmanda uçak kazası gösteriliyor. Bu uçağa binen kim kim kurtulamadı henüz tam belli değil. Fakat en çok Müjgan'ın üzerinde duruluyor. Olan kazada Müjgan öldü mü sorusunun cevabı da bu bölümde ekranlarda olacak.

Müjgan karakteri ile uzun zamandır bu öyküde yer alıyordu. Başarılı performansı ile ünlü oyuncuyu dizide gözde karakterlerinden biriydi hayranları Müjgan'ı çok sevdi. Oyuncunun diziden ayrıldığı veya kaldığı bu bölümde görülecek. Bir Zamanlar Çukurova 1OO. bölümde üçüncü sezon ile sezon finaline girecek. Dizi 4 sezon da ekranlarda olacak. 

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Ayrılık Haberleri Başladı! Müjgan Diziye Öyle Bir Sahne İle Veda Edecek ki! Dizi Tarihi Bunu Unutamayacak ile ilgili etiketler müjgan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.