Bir Zamanlar Çukurova dizisi final mi yapıyor? Bitiyor mu?

Bir Zamanlar Çukurova final mi yapıyor? Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar Yaman karakterini canlandıran Vahide Gördüm Perçin’in veda edeceği iddia edilirken izleyenler yeni bir şokla daha karşılaştı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yakın bir zamanda final yapacağı iddia edildi. Bir Zamanlar Çukurova dizisi bitiyor mu? İşte detaylar…

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar şoku yaşanıyor. Sevilen oyuncu Vahide Gördüm’ün Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümünde öleceği ve diziye veda edeceği iddia edilirken reyting kaybının ne olacağı ise şimdiden merak ediliyor.

Geçtiğimiz günler içerisinde Vahide Perçin’in Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda edeceği son iddialar arasında yer almıştı. Peki, Bir Zamanlar Çukurova dizisi final yapacak mı?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA’DA HÜNKAR DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Yeni bölümde Yılmaz yaptığı her şeye rağmen Hünkar'ın onlara yardım ettiğine ikna olamıyor. Yılmaz, Hünkar'a hesap sormaya karar veriyor. Bu hesaplaşmanın sonunda Hünkar alevler içerisinde kalıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA FİNAL Mİ YAPIYOR?

Bir Zamanlar Çukurova’da Hünkar Yaman’ın ayrılışı sonrasında yakın bir zamanda dizinin final yapması da bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi final mi yapıyor? Bitiyor mu? ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova final
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.