Bir Zamanlar Çukurova Demir öldü mü? Murat Ünalmış diziden neden ayrıldı?

Bir Zamanlar Çukurova Demir öldü mü sorusu diziyi yakından takip edenler tarafından merak edilmekte. Bir Zamanlar Çukurova 102. Bölüm sezon finalinde yaşanan şok gelişme ve cenaze herkesi meraklandırdı. Peki, Murat Ünalmış diziden neden ayrıldı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şok bir gelişme yaşandı. 102. bölümü ile sezon finali yapacak olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayranları heyecanlandıran ve ayrıca üzen bir olay yer alacak.

İzleyenleri yeniden ekranları başına kilitleyecek olan Bir Zamanlar Çukurova 102. bölüm sezon finalinde başrol oyuncularından biri daha yapıma veda edecek.

Bir Zamanlar Çukurova 4. sezonunda Demir karakterine hayat veren Murat Ünalmış olmayacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DEMİR ÖLDÜ MÜ?

ATV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova’da Demir Yaman karakterine hayat veren Murat Ünalmış, ölerek diziden ayrılacak.

Bir Zamanlar Çukurova Demir öldü mü? Murat Ünalmış diziden neden ayrıldı?

Annesinin katili olmayı bile oyunu için bir avantaja çevirmeye kararlı olan Ümit, konakta yaşamakta ısrarcı olunca Demir iyice köşeye sıkışır. Ancak Hünkar'ın sadece mirasını değil adeta Yaman genlerini de devralmış görünen Züleyha, Ümit'i şaşkına çevirecek şok bir karar alır.

Ümit ne yaparsa, ne söylerse söylesin Züleyha'ya karşı asla bir zafer kazanamayacaktır. Yaman soyadı için ortalığı sakinleştiriyor görünen Betül de bu konuda devreye girip hem Ümit'e hem kendine zaman kazandıracaktır. Üstelik bu yardım, ona Yaman Holding'in altın anahtarını da teslim edecektir.

Bir Zamanlar Çukurova Demir öldü mü? Murat Ünalmış diziden neden ayrıldı? ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Murat Ünalmış demir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.