Bir Zamanlar Çukurova Behice öldü mü? Esra Dermancıoğlu diziden neden ayrıldı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Behice şoku yaşandı. 85. bölümde yaşanan şok sahnede Behice’nin kendini uçurumdan atması dikkatlerden kaçmadı. Yaşanan o anlar izleyenlerde büyük şok etkisi yarattı.

Bir Zamanlar Çukurova 85. bölümünde Behice’nin kendisini uçurumdan aşağıya atması sonrasında korkunç anlar yaşandı. "Şerefli bir ölüm, şerefsiz bir ölümden iyidir" sözlerinin damga vurduğu son fragmanla birlikte Bir Zamanlar Çukurova son bölümünde Behice kendisini uçurumdan aşağıya attı. Peki Behice öldü mü?

Esra Dermancıoğlu Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrıldı mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Esra Dermancıoğlu’nun hayat verdiği Behice karakterini kendisini uçurumdan aşağıya atarak öldürdü. Behice karakterini canlandıran Esra Dermancıoğlu böylece Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılmış oldu.

Esra Dermancıoğlu, 7 Aralık 1968 tarihinde doğmuş Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Zeynel Abidin Cümbüş'ün torunudur. Ana eğitimini Pierre Loti lisesinde tamamlayan Dermancıoğlu, daha sonra Franklin College İsviçre'de eğitimini sürdürmüştür.

Dermancıoğlu, Şahika Tekand'ın eğitim verdiği Stüdyo Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi ve Derya Alabora'nın konservatuvarında ses dersleri almıştır.

Bir Zamanlar Çukurova Behice öldü mü? Esra Dermancıoğlu diziden neden ayrıldı?

Ayrıca yurt dışında da çeşitli dersler almıştır.

Oyunculuk kariyerine ise ilk olarak, bir arkadaşının doğum gününde Gülse Birsel'in teklifi ile başlayan Dermancıoğlu, Avrupa Yakası isimli Türk televizyon dizisinin 6. sezonunun 163. bölümünde konuk oyuncu olarak yer almıştır. 2010 yılında ise çekimleri yalnızca bir gün süren Moral Bozukluğu ve 31 isimli filmde rol almıştır.

Ayrıca çeşitli televizyon dizilerinde konuk oyuncu olarak rol alan Dermancıoğlu, Fatmagül'ün Suçu Ne? isimli televizyon dizisinde Mukaddes rolü ile kameraların karşısına geçmiş ve tanınır olmuştur. Eşinden oyuncu olmasını istemediği için boşanan Dermancıoğlu'nun bu evliliğinden bir kızı bulunmaktadır.

Bir Zamanlar Çukurova Behice öldü mü? Esra Dermancıoğlu diziden neden ayrıldı? ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Esra Dermancıoğlu Behice
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.