Bir Zamanlar Çukurova 94. bölüm fragmanı

Bir Zamanlar Çukurova 94. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 22 Nisan Perşembe akşamı yeni bölümü ATV'de yayınlanan dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova bu akşam da Fekeli ölecek mi sorusuna sahne oldu. Dizinin takipçileri bölüm sonrası Bir Zamanlar Çukurova 94. bölüm fragmanı izlemek için dizinin sosyal medya hesaplarına akın etti.

Bir Zamanlar Çukurova 94. bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. ATV ekranlarında her Perşembe yayınlanan gerek hikayesi ile gerek yaşadığı ayrılıklarla gündemden düşmeyen Bir Zamanlar Çukurova bu akşam yeni bölümü ile ekrana geldi.

Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Bir Zamanlar Çukurova' geçen hafta Demir'in kurşunu ile yere yığılan Fekeli ile bitmişti!

93. Bölüm öncesinde çıkan ikinci fragmanda yer alan sahneler büyük heyecan yarattı!

Fekeli kanlar içinde yere yığılırken, Züleyha'nın hamile olduğu ortaya çıkıyor! Sevda ise Ümit'e ondan zorla alındığını anlatıyor ve anne - kız sarılıyor! Züleyha'nın kaza yaptığını gören Ümit onu bırakıp gidiyor!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 94. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.