Bir Zamanlar Çukurova 93. bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova 93. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak youtube platformunda. 22 Nisan akşamında ATV yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 93. son bölüm tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Murat Ünalmış’ın oynadığı Bir Zamanlar Çukurova 93. bölüm ile 22 Nisan Perşembe akşamında ATV ekranlarında yayınlandı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 93. son bölümünde; Demir'in Fekeli'yi vurduğu haberi Çukurova'ya bomba gibi düşmüştür. Çarşıdaki konuşmalara şahit olan Züleyha, Demir'i bulmak için her yana koşturur ama ne onu ne Fekeli'nin izine asla rastlamaz.

Bir Zamanlar Çukurova 93. bölüm izle!

Demir, gizlice fotoğraflarını çektirip Züleyha'ya yolladığı için Ümit'e kızgındır. Ama Ümit, fotoğraflarının çekildiğinden haberinin olmadığını, kendisine yollandığını ve çok korktuğunu söyler. Züleyha ise Demir'i sevdiğinden ve aynı şekilde sevildiğinden emin olmaya çalışmaktadır. Onun, ilişkilerine ve aşklarına dair soruları, Demir'in kafasını karıştırır.

Züleyha'nın Demir'den vazgeçmemesi, Demir'in de kendisini bir kez daha terslemesi, Ümit'i çileden çıkartır! Müjgan'ın, Züleyha'nın her zaman kazanan tarafta olduğunu söylemesi de etkileyince, arabasına atlayıp çiftliğe gitmeye karar verir. Ancak son sürat giderken bir kazaya tanıklık eder! Gözü öyle kararmıştır ki, doktor olduğunu bile unutup kazayı görmezden gelmeye karar verir!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 93. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir Zamanlar Çukurova 93. bölüm izle! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.